aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ένα ματς όλη η σεζόν!

ΑΠΟΕΛ: Ένα ματς όλη η σεζόν!

Ανασυντάχθηκαν, προετοιμάστηκαν εντατικά και σφύζοντας από ενέργεια, στον ΑΠΟΕΛ δηλώνουν ότι θα δώσουν μάχη μέχρι τελικής πτώσης απέναντι στην Πάφος FC. Δεν το λένε απλά, αλλά το πιστεύουν ότι θα κόψουν το νήμα του τερματισμού στη δεύτερη θέση, σφραγίζοντας αυτομάτως την επιστροφή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, διοργάνωση της οποίας η λάμψη έλειψε πάρα πολύ από τον σύλλογο της Λευκωσίας.

Οι πρωτευουσιάνοι, εννοείται πως έχουν επίγνωση των δυσκολιών που τους περιμένουν στο «Στέλιος Κυριακίδης», ωστόσο δεν πτοούνται. Περνούν το μήνυμα πως με την υποστήριξη του κόσμου τους που θα δώσει άλλη μία φορά δυναμικό «παρών», θα μπουν αποφασιστικά από το πρώτο λεπτό. Στόχος είναι να επιβάλουν τα δικά τους «θέλω» και «πρέπει», να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους, ανοίγοντας το μονοπάτι που οδηγεί στη 15η και σημαντικότερη νίκη στη σεζόν που ολοκληρώνεται το βράδυ.

Με την ΑΕΚ να καιροφυλακτεί στο -1 για το προσπέρασμα, ασφαλώς στην ομάδα της Λευκωσίας δεν έχουν περιθώριο λάθους και βεβαίως, στο μυαλό δεν υπάρχει άλλη σκέψη πέραν από τους τρεις βαθμούς. Η διασφάλιση της προνομιούχας δεύτερης θέση στην οποία βρίσκονται μονίμως από τη 22η αγωνιστική, δεν επιδέχεται καμίας διαπραγμάτευσης. Για τη σημασία της επίτευξης του στόχου και πολύ περισσότερο για τις προοπτικές που διανοίγονται στη νέα αγωνιστική περίοδο, εξάλλου, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης τα είπε κατ’ ιδίαν με τους ποδοσφαιριστές (και όχι μόνο), προσδοκώντας ότι θα αποδείξουν την αξία τους στο σημερινό κρίσιμο ματς, θα επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά και ακολούθως, θα απολαύσουν άπαντες ευχάριστα τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Μετά το τέλος του αγώνα, άλλωστε, δεν είναι λίγοι που θα αναχωρήσουν για το εξωτερικό και αρχές Ιουνίου, θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους σημαντικό μέρος των δεδουλευμένων. Αυτή είναι η υπόσχεση από τη διοίκηση.

Με το τέλος της χθεσινής προπόνησης, η αποστολή αναχώρησε για την Πάφο, διανυχτερεύοντας σε ξενοδοχείο της πόλης. Σε αυτήν βρίσκονται και οι Γκιόργκι Κβιλιτάια, Άντον Μάγκλιτσα που συνοδεύει ερωτηματικό ο βαθμός ετοιμότητάς τους. Δεν υπολογίζεται, υπενθυμίζουμε, ο τραυματίας Λέο Νατέλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ