aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Αναβολή, Άρης και ένας μήνας χωρίς τρίποντο

ΑΕΚ: Αναβολή, Άρης και ένας μήνας χωρίς τρίποντο

Λίγες ώρες πριν την καθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα ΠΑΕΕΚ –ΑΕΚ, επαναληπτικός για τη Β’ φάση του Κυπέλλου, στην ομάδα της Λάρνακας ενημερώθηκαν από την ΚΟΠ ότι αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην αντίπαλο ομάδα. Μάλιστα, στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας γίνεται λόγος ότι, αναβλήθηκε και ο επόμενος αγώνας της ΠΑΕΕΚ με τον Ολυμπιακό, ημερομηνίας 5 Φεβρουαρίου για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος. «Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο αγώνων θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο», ενημέρωσε η ΚΟΠ.

Μετά τη χθεσινή αναβολή, στην ΑΕΚ επικεντρώθηκαν ήδη στον αμέσως επόμενο αγώνα πρωταθλήματος που είναι με τον Άρη στην «Αρένα» το Σάββατο. Μια δύσκολη αναμέτρηση, στην οποία η ΑΕΚ θα ψάξει τη νίκη μετά από ένα μήνα. Στα τελευταία τέσσερα ματς, τρία για το πρωτάθλημα και ένα για το κύπελλο, η ομάδα του Καταλά μέτρησε ισάριθμες ισοπαλίες. Δύο με την ΠΑΕΕΚ (2-2, 1-1) και με Ανόρθωση (1-1) και Εθνικό (0-0). Τελευταία νίκη ήταν επί του Απόλλωνα (2-1), στις 8 Ιανουαρίου.

Ο Καταλά θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Ροσάλες. Ο διεθνής με τη Βενεζουέλα επιστρέφει σήμερα αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του στο Κόπα Άφρικα. Δεν αγωνίστηκε καθόλου και παρόλο που θα κάνει μόλις μια προπόνηση, αύριο, με την ΑΕΚ είναι πιθανό ακόμη και να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Αντιθέτως, δεν υπολογίζονται για το ματς του Σαββάτου οι Γκιούρσκο και Μάμας. Ο πρώτος ενδέχεται να είναι έτοιμος στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στις 9 Φεβρουαρίου, αλλά δεν τίθεται θέμα ο Καταλά να ρισκάρει συμμετοχή του. Γι’ αυτό και η επάνοδός του είναι πιθανό να μετατεθεί για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στις 13 του μήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ