aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Με περισσότερα πλέον… βέλη στη φαρέτρα του

Άρης: Με περισσότερα πλέον… βέλη στη φαρέτρα του

Σημαντικές επιστροφές ποδοσφαιριστών μετρούν στον Άρη ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο τη Δόξα που θα διεξαχθεί την Παρασκευή. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στη διάθεση του Λιάσου Λουκά οι Φράγκος, Σπόλιαριτς και Ρογκάλια. Να σημειώσουμε πως όλοι οι παίκτες πέρασαν χθες από νέα τεστ PCR, επομένως τα αποτελέσματα θα καθορίσουν και αυτούς που θα ελευθερωθούν, δηλώνοντας «παρών» στη σκακιέρα του προπονητή.

Αξίζει να σημειωθεί πως για να αναβληθεί ο επικείμενος αγώνας πρέπει να εντοπισθούν τέσσερα κρούσματα καταλόγου Α και όχι 10, από τη στιγμή που ο Άρης είχε αγωνισθεί κανονικά στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας. Οι πράσινοι, υπενθυμίζουμε, δεν έπαιξαν με την Ανόρθωση (14η αγωνιστική) κατόπιν αιτήματός τους λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού. Θέση της τεχνικής ηγεσίας είναι πως όσα κι αν είναι τα προβλήματα που προκύπτουν, πρέπει να αγωνίζεται κανονικά η ομάδα.

Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Καζού στην αναμέτρηση με τη Δόξα, αφού το μυϊκό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Βραζιλιάνος εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί. Ο Λούκα θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία μέρα για να δει κατά πόσο θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Όσον αφορά στην ενίσχυση, στον Άρη διατηρούν δίαυλο επικοινωνίας με τρεις παίκτες. Έναν μεσοεπιθετικό και δύο μέσους. Πρόθεση της διοίκησης είναι να αποκτηθούν δύο εξ αυτών (10άρι και μέσος). Δεν είναι εύκολες περιπτώσεις, καθώς πρόκειται για ακριβούς παίκτες. Οι παράγοντες της ομάδας συζητούν μαζί τους, ώστε να βρουν τη χρυσή τομή και να μπουν στο αεροπλάνο με προορισμό την Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ