aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Μπερτόλιο και οι €3.600.000 της Ντιναμό Κιέβου

Ο Μπερτόλιο και οι €3.600.000 της Ντιναμό Κιέβου

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Από τη στιγμή που στον ΑΠΟΕΛ το παλεύουν ώστε να καλύψουν αν είναι δυνατόν μέχρι αύριο το κενό του Τομάς ντε Βινσέντι, είναι επόμενο τα δημοσιεύματα να δίνουν και να παίρνουν.

Μετά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, για τον οποίο όπως γράψαμε πολύ δύσκολα θα κινηθεί ο ΑΠΟΕΛ για την απόκτησή του, στον αφρό της ειδησεογραφίας βγήκε ο Φεκούντο Μπερτόλιο (αριστερά στη φωτό). Ο 26χρονος Αργεντινός επιτελικός μέσος (κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου) προτάθηκε και είναι εκ των περιπτώσεων που εξετάζονται «ζεστά».

Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που αγωνίσθηκε στη λήξασα σεζόν στον Αστέρα Τρίπολης και στις δύο αναμετρήσεις απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ είχε πολύ καλή παρουσία. Ιδιαιτέρως στην Τρίπολη, σε ένα ματς κατά το οποίο διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του Αστέρα με 2-0.

Στο 2ο λεπτό δεν συγχώρεσε το λάθος του Αντωνιάδη και άνοιξε το σκορ, ενώ ήταν ο ηγέτης των γηπεδούχων στα 64 λεπτά που έπαιξε. Στον Αστέρα είχε μετακομίσει με τη μορφή δανεισμού από την Ντιναμό Κιέβου, σύλλογος που το καλοκαίρι του 2010 είχε βγάλει από το ταμείο 3.600.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την Κολόν Σάντα Φε.

Δεν «έπιασε» στην ουκρανική ομάδα και έτσι παραχωρήθηκε δανεικός κατά σειρά στις Γκρέμιο, Εβιάν, Τίγκρε και Αστέρα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπερτόλιο στη μία και μοναδική εμφάνιση που έχει πραγματοποιήσει με την εθνική Αργεντινής μετράει δύο γκολ, σε ένα φιλικό με την Αϊτή το 2010.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ