aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΊδιες τιμές στα εισιτήρια, στόχος ξανά οι γεμάτες κερκίδες στην Εθνική

Ίδιες τιμές στα εισιτήρια, στόχος ξανά οι γεμάτες κερκίδες στην Εθνική

Οι επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής μας στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018 πλησιάζουν και οι προετοιμασίες μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Ο πρώτος αγώνας για την Κύπρο θα γίνει στις 6 Σεπτεμβρίου στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Εθνική Βελγίου (ώρα έναρξης 21:45).

Πέραν του αγωνιστικού, ένα μεγάλο στοίχημα για την Εθνική μας ομάδα είναι να κρατήσει κοντά της τον κόσμο που στους αγώνες της προηγούμενης διοργάνωσης αγκάλιασε με συγκλονιστικό τρόπο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

75.000 εισιτήρια σε πέντε εντός έδρας αγώνες στα προκριματικά του EURO 2016 είναι εκπληκτικό νούμερο το οποίο δείχνει πως οι Κύπριοι φίλαθλοι αγαπούν την Εθνική τους και ξέρουν να εκτιμούν την καλή προσπάθεια.

Με στόχο λοιπόν ένα γεμάτο ΓΣΠ τόσο στις 6 Σεπτεμβρίου όσο και σε όλους τους επόμενους εντός έδρας αγώνες, η ΚΟΠ συνεχίζει την ίδια πολιτική με προσιτή προς τον κόσμο τιμή εισιτηρίου.

Η γενική είσοδος παραμένει στα 10 ευρώ ενώ θα εκδοθεί και πάλι οικογενειακό πακέτο με το οποίο θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο δύο ενήλικες και δύο παιδιά κάτω των 12 ετών με συνολικό κόστος 15 ευρώ.

Εισιτήρια θα διατίθενται και πάλι ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ www.cfa.com.cy και λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις έπόμενες ημέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ