aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΧατζηλούκας: «Απογοήτευση ο ΑΠΟΕΛ. Αν δεν το πίστευε η διοίκηση...»

Χατζηλούκας: «Απογοήτευση ο ΑΠΟΕΛ. Αν δεν το πίστευε η διοίκηση…»

Στην καλή παρουσία του Σίλβα, στην ανατροπή του αρνητικού κλίματος και της βαθμολογικής θέσης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο υπηρεσιακός προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Λούκας Χατζηλούκας, μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά: «Παρόλο που δεν είμαστε ευχαριστημένοι, πρέπει να παραδεχτώ πως βρήκε κλασσικές ευκαιρίες ο Απόλλωνας. Εύχομαι ο νέος μας προπονητής να βρει αυτό το κάτι, να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, να πάρει νίκες η ομάδα και να πάμε παρακάτω. Ξέρω ότι είναι δύσκολα τα πράγματα, με τις απώλειες, αλλά αν δεν το πίστευε η διοίκηση δεν θα έφερνε ένα προπονητή αξίας. Το πιστεύουμε. Ο Σίλβα έδωσε μια απάντηση προς όλους αυτούς… Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι απαιτητικός και ο φετινός ΑΠΟΕΛ είναι απογοήτευση. Όσο κι αν δεν το πιστεύουν, θα το παλέψουμε. Θέλαμε να κερδίσουμε σήμερα, όμως ο Απόλλωνας μπορούσε να κερδίσει. Είχαμε προϋποθέσεις που δεν κατέληξαν φάσεις. Μετά που δεχθήκαμε το γκολ, ο Απόλλωνας μπορούσε να πάρει το ματς, χαθήακεμ εμείς για ένα 10λεπτο».

Για τον Γαβριήλ πρόσθεσε: «Δεν νομίζω πως μπορούμε να πούμε πολλά, για να μπει μέσα, σημαίνει τον υπολογίζουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ