aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤαλαντούχος φουλ μπακ με... αστερίσκο (δηλώσεις)

Ταλαντούχος φουλ μπακ με… αστερίσκο (δηλώσεις)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, λοιπόν, αναμένεται να αποτελέσει το δέκατο καλοκαιρινό μετεγγραφικό απόκτημα της Ομόνοιας επί εποχής Νίκου Νταμπίζα.

O 22χρόνος ακραίος αμυντικός του ΠΑΟΚ έρχεται στην Κύπρο με τη μορφή δανεισμού και το σίγουρο είναι πως υα αυξήσει τον ανταγωνισμό στη δεξιά πτέρυγα του «τριφυλλιού», αφού για εκείνη τη θέση υπολογίζονται και οι Καρλίτος, Δημητρίου, Φιλιώτης.

Εκτός και αν προκύψει κάποια απρόοπτη αποχώρηση ή κάποιος εκ των τριών υπολογίζεται για το δεξί άκρο της επίθεσης… Όπως και να έχει, το goal.com.cy επικοινώνησε απόψε με τον ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ στο «GoalNews», Σάββα Τσορμπατζόγλου, ο οποίος μας περιέγραψε λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά του νέου αποκτήματος της Ομόνοιας. «Αν παραμείνει υγιής αποτελεί εγγύηση», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Η στιγμή του σοβαρού τραυματισμού του στο ματς με τον Πλατανιά
Η στιγμή του σοβαρού τραυματισμού του στο ματς με τον Πλατανιά

«Είναι στην πρώτη ομάδα εδώ και χρόνια, τον προώθησε ο Παύλος Δερμιτζάκης και τον καθιέρωσε ο Μάκης Χάβος. Είναι πολύ ταλαντούχος. Καλύπτει όλη τη δεξιά πτέρυγα ως φουλ μπακ και πέρσι κέρδισε τη θέση τόσο από τον Κίτσιου, όσο και από τον Σκόνδρα», το αρχικό του σχόλιο.

Και πρόσθεσε: «Τραυματίστηκε, όμως, σοβαρά στο παιχνίδι με τον Πλατανιά και έμεινε εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν (6 μήνες). Μπορεί να βοηθήσει τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και αν δεν είχε τον τραυματισμό δεν υπήρχε περίπτωση να μπει στη λίστα των δανεικών».

Κληθείς να σχολιάσει αν ακολούθησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, είπε: «Όχι τόσο δυναμικά όσο οι υπόλοιποι, λίγο πιο χαλαρά. Στην ομάδα τον πιστεύουν πολύ και γι’ αυτό παραχωρείται δανεικός (χωρίς οψιόν αγοράς κι αυτό ήταν κάτι που έθεσε ως όρο η πλευρά του ΠΑΟΚ) για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Αν έμενε θα διεκδικούσε τη θέση του δεύτερου δεξιού αμυντικού μαζί με τον Κίτσιου και πίσω από τον Μάτος, αλλά τελικά πάρθηκε η απόφαση να αποχωρήσει».

Διαβάστε επίσης: Πράσινος και ο Κωνσταντινίδης! και Tο life story της 10ης προσθήκης (video)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ