aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆρχισαν από πολύ νωρίς την απόσβεση

Άρχισαν από πολύ νωρίς την απόσβεση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι νέοι αρχίζουν να κάνουν απόσβεση και όσοι εξέφραζαν απορία για τις μετεγγραφές, παίρνουν απαντήσεις. Από παιχνίδι σε παιχνίδι τα ερωτηματικά διαλύονται και οι νεοφερμένοι στον Απόλλωνα βάζουν τη σφραγίδα τους.

Ο Μουσταφά Καραγιόλ απέναντι στην ΕΝΠ «έκοψε» τον γόρδιο δεσμό με ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ και απέδειξε πως ο χρόνος δουλεύει υπέρ του. Κόντρα στην κλειστή άμυνα του Παραλιμνίου, ο Καραγιόλ έκανε ένα εξαιρετικό σουτ με το δεξί πόδι αφήνοντας στήλη άλατος τον Κλάιμαν.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπρου «νίκησε» τον Καραγιόλ

Έπειτα ήταν ο Φακούντο Περέιρα. Στα δύο από τα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος βρήκε δίχτυα. Χάρισε τη νίκη στον Απόλλωνα με το γκολ στο 88’ επί της Νέας Σαλαμίνας και προχθές πέτυχε το δεύτερο τέρμα στο επιβλητικό 5-0. Ο τρίτος που έκανε αίσθηση στο ματς της Παρασκευής ήταν ο Κέβιν Μπρου. Άλλη κλάση ο 30χρονος, ξεκίνησε ως στόπερ αλλά μόνο στόπερ δεν ήταν. Κυκλοφορούσε με άνεση την μπάλα και σημείωσε τα δύο από τα πέντε γκολ.

Διαβάστε επίσης: Ήρθαν και «βγάζουν» μάτια

Δεν είναι λίγο για έναν μέσο, ο οποίος μόλις επανήλθε από τον τραυματισμό του αφού είχε να αγωνιστεί από το πρώτο παιχνίδι με τη Βασιλεία στην Ελβετία. Και οι τρεις τους ήταν υπέροχοι, ενώ ο χρόνος θα δουλέψει και για τον Ντίλαν Ουεντραόγκο, που αγωνίστηκε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο δίπλα από τον Ρομπέρζ στα στόπερ. Οι νέοι ανεβαίνουν και μαζί τους ο Απόλλων, που φθάνοντας στις τρεις νίκες στο πρωτάθλημα πέρασε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας τρεις βαθμούς από την κορυφή, έχοντας έναν αγώνα λιγότερο.

Διαβάστε επίσης: Έχει τις απαντήσεις στην τσέπη ο Σωφρόνης

Οι κυανόλευκοι έκαναν το καθήκον τους προχθές, σεβάστηκαν από ένα σημείο και μετά τον αντίπαλό τους, ρίχνοντας ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο, και έκαναν συντήρηση δυνάμεων για τη συνέχεια, αφού την Πέμπτη στο ΓΣΠ θα αντιμετωπίσουν τη Μαρσέιγ, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ τρία εικοσιτετράωρα μετά θα αναμετρηθούν με την Ομόνοια στο ίδιο γήπεδο. Ο στόχος είναι να πάνε στο παιχνίδι με τους Γάλλους με καθαρό μυαλό, γιατί από το αποτέλεσμα του αγώνα αυτού θα διαφανεί εάν θα υπάρχει προοπτική διάκρισης στον όμιλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ