aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Επέκταση συμβολαίου χωρίς μείωση μισθού σε Τάαμαρι

ΑΠΟΕΛ: Επέκταση συμβολαίου χωρίς μείωση μισθού σε Τάαμαρι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Επέκταση συμβολαίου του Μούσα Αλ Τάαμαρι επιχειρείται στον ΑΠΟΕΛ. Οι δύο πλευρές άνοιξαν (για τα καλά) το θέμα, διατηρούν ανοικτή γραμμή, με τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη να στοχεύει στην πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας έως το 2022 ή αν αυτό καταστεί εφικτό μέχρι το 2023. Ο Ιορδανός άσος είναι ενήμερος των προθέσεων, συμβουλεύεται τον μάνατζέρ του και δεσμεύτηκε ότι θα δώσει σύντομα την απάντησή του.

Με βάση τη νέα τάξη πραγμάτων όσον αφορά στο οικονομικό, η πρόταση κρίνεται από πλευράς ΑΠΟΕΛ ως πάρα πολύ καλή, καθώς δεν προβλέπει μείωση των αποδοχών του ποδοσφαιριστή. Με δεδομένο το γεγονός πως το τρέχον συμβόλαιο του διεθνούς εξτρέμ εκπνέει σε ένα χρόνο, ο Μούσα θα είναι ελεύθερος από τον Ιανουάριο να διαπραγματευτεί τη μετεγγραφή του σε άλλη ομάδα, χωρίς ο ΑΠΟΕΛ να έχει οποιοδήποτε οικονομικό όφελος.

Οπότε, για να εξανεμισθεί ο εν λόγω κίνδυνος, η διοίκηση επιδιώκει επέκταση συμβολαίου ώστε να εξακολουθήσει να διατηρεί το πάνω χέρι σε περίπτωση που «σκάσει» επίσημη πρόταση για τον 22χρονο. Εξάλλου, δεν είναι λίγες οι ομάδες που παρακολουθούν την εξέλιξη του ταχύτατου πλάγιου επιθετικού και μάλιστα, έχουν στείλει άτομο του τεχνικού τιμ στην Κύπρο για τον παρακολουθήσει διά ζώσης.

Διαβάστε επίσης: «Ο Φατίχ Τερίμ άναψε πράσινο για μετεγγραφή του Ζαχίντ»

Ο Μούσα, δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένος από την έως τώρα συνεργασία με τον ΑΠΟΕΛ. Εκ πρώτης αντέδρασε θετικά στην πρόταση που του έγινε και δεσμεύτηκε ότι θα ενημερώσει σύντομα τη διοίκηση για την απόφασή του. Παρά τη μέτρια σεζόν που πραγματοποίησε φέτος, εξακολουθεί να αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο των πρωτευουσιάνων, κάτι που διατηρεί τη διοίκηση στην… πρίζα, θέλοντας να κλείσει όσο γίνεται πιο γρήγορα ένα βαρυσήμαντο ζήτημα που άπτεται του προγραμματισμού.

Διαβάστε επίσης: «Προτάθηκε, αλλά δεν απασχολεί ο Βούρος»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ