aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ο Γιαννώτας έχει τον Ντουρμάζ, παπάδες με τον Φορτούνη»

«Ο Γιαννώτας έχει τον Ντουρμάζ, παπάδες με τον Φορτούνη»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος, που βοήθησε τον Γιαννιώτα στον Άρη, μιλάει στο Sportdog για τον Έλληνα εξτρέμ που έκανε όργια χθες με τον ΑΠΟΕΛ και τα χώνει κανονικά στο Βίκτορ!

Αποθεωτικά ήταν τα σχόλια του Σούλη Παπαδόπουλου στο SportDog για τον Γιάννη Γιαννιώτα, που χθες το βράδυ έκανε σούπερ εμφάνιση με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ και πέτυχε γκολ, στο 3-0 επί της Ρόζενμποργκ.

Ο πεπειραμένος προπονητής, που συνεργάστηκε με τον Έλληνα εξτρέμ στον Άρη, σχολίασε ότι αδικήθηκε με τη δεύτερη αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, καθώς είναι ποδοσφαιριστής που έχει θέση στην ομάδα και μπορεί να ανταγωνιστεί τους Σεμπά, Πάρντο, Ντουρμάζ.

Επίσης, τόνισε ότι ο Τσόρι και ο Φορτούνης θα μπορούσαν να αναδείξουν περαιτέρω την αξία του Γιαννιώτα στο γήπεδο, ενώ μίλησε για ένα παιδί ταπεινό και χαμηλών τόνων, το οποίο δουλεύει πολύ. Αναφέρθηκε ακόμα στην απόφαση του Βίκτορ να τον παραχωρήσει δανεικό, ενώ του έδωσε μία συμβουλή για το μέλλον του.

Ποιο είναι το πρώτο σχόλιο που θέλετε να κάνετε για τον Γιαννιώτα; Για τον Γιάννη δε θέλω να μιλήσω για το πώς τον έχω βοηθήσει, καλύτερα να ρωτήσετε τον ίδιο. Είναι ένα πολύ καλό παιδί και εργατικό. Όταν πήγα στον Άρη είχε πετύχει μόλις ένα γκολ και στα τελευταία ματς πέτυχε πέντε. Τότε έπαιζε πάνω στη γραμμή, αλλά μέσα από την προπόνηση έμαθε να πατάει περιοχή. Στον Άρη τον λέγαμε φωτοβολίδα επειδή είναι πολύ γρήγορος και με την μπάλα στα πόδια και χωρίς αυτή. Ήταν και είναι πολύ καλός στον ανοιχτό χώρο, αλλά έπρεπε να βελτιωθεί στο ένας εναντίον ενός. Το δουλέψαμε αυτό τότε, το δούλεψε και στη συνέχεια στις επόμενες ομάδες του και θεωρώ ότι θα κάνει λαμπρή καριέρα. Γιατί μέσα σε όλα τα υπόλοιπα είναι και ταπεινό παιδί.

gianotas devincentiΠώς τον είδατε στο χθεσινό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ; Όπως τον περίμενα και τον ξέρω. Έχει βελτιωθεί πολύ στον κενό χώρο. Είχαμε δουλέψει πολύ και όταν ήμασταν στον Άρη να πατάει περιοχή και τα κατάφερε. Αν έχεις παίκτες όπως είχαμε τότε τον Τάτο για να του βγάζει κάθετες πάσες, ή όπως έχει τώρα ο Ολυμπιακός τον Τσόρι και τον Φορτούνη, μπορεί να έρθει ως κρυφός κυνηγός και να κάνει παπάδες. Έχει πολύ καλό δεξί πόδι και μπορεί να βοηθήσει πολύ και σε στημένες φάσεις.

Είχε χώρο στον Ολυμπιακό; Να ξεκαθαρίσω αρχικά ότι δεν περίμενα να δω το χθεσινό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ για να πω όσα λέω τώρα για τον Γιαννιώτα. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με παίκτες υψηλού επιπέδου και ο προπονητής του σίγουρα κοίταξε πολλές παραμέτρους πριν εισηγηθεί τον δανεισμό του. Για εμένα ο Ολυμπιακός τον έδωσε δανεικό αλλά δεν πρέπει να κάνει το λάθος να τον αφήσει ελεύθερο. Πιστεύω είχε θέση στον Ολυμπιακό και τον χρειάζεται και η Εθνική ομάδα. Δεν περίμενα να δω αυτά που είδα χθες για να μιλήσω για τον Γιαννιώτα. Άλλωστε όταν έκανε μεταγραφή στον Ολυμπιακό είχα βγει και τα είχα πει. Όπως τα είχα πει και για τον Διούδη, που εγώ τον έβαλα να παίξει στον Άρη. Τους είχα βοηθήσει πολύ τότε. Αλλά τον Γιαννιώτα τον αγαπάνε πολύ στην Κύπρο, θα του κάνει καλό που θα παίξει εκεί φέτος.

gianniotasΘα μπορούσε να ανταγωνιστεί τους Σεμπά, Ντουρμάζ και Πάρντο, για μία θέση στην 11άδα; Ο Πάρντο είναι ένας ποδοσφαιριστής που μου αρέσει πολύ, ενώ ο Σεμπά είναι παίκτης που παίζει για την ομάδα. Για τον Ντουρμάζ ακουώ ακούω συνέχεια, αλλά δύο-τρία παιχνίδια έχει παίξει καλά. Σε δύσκολα ματς δεν τον έχω δει να παίρνει την ομάδα πάνω του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, βέβαια, πως είναι διεθνής και έπαιξε στο Euro. Πιστεύω, πάντως, ότι επειδή στον Γιαννιώτα αρέσει να παίζει με το ανάποδο πόδι και να μπαίνει προς τα μέσα για να έχει το γκολ, θα μπορούσε να συναγωνιστεί τον Ντουρμάζ. Δε λέω την εποχή που είχε ο ο Ολυμπιακός τον Μιραλάς, για παράδειγμα, αλλα αυτούς τους ποδοσφαιριστές θα μπορούσε να τους συναγωνιστεί. Ειδικά στο πρώτο ματς με τη Χαποέλ, είχε θέση στον Ολυμπιακό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι είναι ποδοσφαιριστής που με τις ενέργειές του ξεσηκώνει και τον κόσμο.

Από την άλλη πλευρά είναι τυχαίο το γεγονός πως ούτε ο Μάρκο Σίλβα ούτε ο Βίκτορ τον κράτησαν στον Ολυμπιακό; Ο Μάρκο Σίλβα τον είχε πολύ καιρό στην ομάδα, έκανε προετοιμασία μαζί του, ήταν ώριμη απόφαση να τον δώσει δανεικό. Ο Βίκτορ μέσα σε 10 μέρες πότε πρόλαβε να δει πως δεν του κάνει; Ο Μάρκο Σίλβα πιστεύω ότι θα τον κρατούσε στον Ολυμπιακό. Αλλά σε κάθε περίπτωση στον Ολυμπιακό γνωρίζουν ότι είναι το μέλλον της ομάδας τέτοιοι παίκτες και δεν θα τον αφήσουν να χαθεί. Θεωρώ ότι δεν του έδωσε τη σημασία που έπρεπε ο Βίκτορ και κάπου αδικήθηκε ο παίκτης. Αλλά ο Ολυμπιακός δε θα τον αφήσει να χαθεί. Να του δώσω και μία συμβουλή, μέσω της συνέντευξης;

Βέβαια, ό,τι θέλετε… Αυτό που του είχα πει και τότε: Να δουλεύει πολύ και δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίξει στον Ολυμπιακό και την Εθνική ομάδα. Έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα, καλά έκανε και πήγε σε μία ομάδα που έχει στόχους και τον αγαπάνε. Είναι σταρ εκεί που πήγε ο Γιαννιώτας.

97c6a4bba0102b6d889dea9ed2915090_72490

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ