aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣκέψεις της FA να γίνει Οκτώβριο ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας

Σκέψεις της FA να γίνει Οκτώβριο ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας

Ο κορωνοϊός έχει «χτυπήσει τον αθλητισμό, καθώς έχει αναγκάσει όλες τις ομοσπονδίες να αναστείλουν ή να διακόψουν οριστικά τα πρωταθλήματα τους εν μέσω της πανδημίας. Στην Αγγλία τα κρούσματα από τον ιό και οι θάνατοι αυξάνονται και η Premier League εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 30 Απριλίου.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το Νησί, η Λίγκα θα συνεδριάσει για την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής την επόμενη βδομάδα, ενώ αναμφίβολα θα πέσει στο τραπέζι και το τι μέλλει γενέσθαι με το FA Cup που βρίσκεται στην προημιτελική φάση.

Η αρχική σκέψη των Άγγλων ήταν η οριστική διακοπή για τη φετινή σεζόν και να μην βγει Κυπελλούχους, προκειμένου να υπάρχουν περισσότερες ημερομηνίες ανοιχτές για να τελειώσει το πρωτάθλημα. Όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι δεκτό από την Football League της Αγγλίας και τις ομάδες. Και οι 8 ομάδες που βρίσκονται στα προημιτελικά (Λέστερ, Τσέλσι, Νιούκαστλ, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Νόριτς) θέλουν να ολοκληρωθεί ο θεσμός.

Για αυτό λοιπόν θα συνεδριάσει την ερχόμενη εβδομάδα και η ομοσπονδία της χώρας για να αποφασίσουν τι θα συμβεί. Το πιθανότερο σενάριο από όλα είναι να γίνουν οι προημιτελικοί και οι ημιτελικοί και ο τελικός να παραταθεί και να διεξαχθεί τον Οκτώβριο. Οι σκέψεις των Άγγλων είναι συγκεκριμένες και θεωρούν πως θα βρεθεί κενή ημερομηνία μέσα στον Οκτώβριο σε μια αν μη τι άλλο περίεργη απόφαση. Όλα δείχνουν όμως ότι όσο και να διαρκέσουν οι αναβολές δεν πρόκειται να διακοπεί η αρχαιότερη ποδοσφαιρική διοργάνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ