aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΘλίψη για τον Παντελή Αθηνή

Θλίψη για τον Παντελή Αθηνή

Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 62 χρονών ο επιχειρηματίας Παντελής Αθηνής, ο οποίος τις τελευταίες δύο εβδομάδες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ στην Αθήνα, μετά από επεισόδιο ανευρύσματος στον εγκέφαλο, το οποίο επεσυνέβη στη Λευκωσία την Κυριακή 28 Ιανουαρίου.

ΑΠΟΕΛ: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Παντελή Αθηνή που απεβίωσε σήμερα. Ο Παντελής Αθηνής διετέλεσε άμεσος συνεργάτης του ΑΠΟΕΛ, στην προμήθεια αθλητικού υλικού. Αιωνία του, η μνήμη…».

ΠΑΣΠ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του Παντελή Αθηνή και στέλνουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ο Παντελής Αθηνής ήταν ένας υπηρέτης του ποδοσφαίρου, ο οποίος στήριξε αρκετές ομάδες και οργανωμένα σύνολα, ενώ βρισκόταν πάντοτε δίπλα στους ποδοσφαιριστές. Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑ.Σ.Π. θα παρευρεθεί στην κηδεία. Αιωνία του η μνήμη».

ΚΟΠ: H ΚΟΠ εκφράζει τη θλίψη της για τον αδόκητο θάνατο του Παντελή Αθηνή, ο οποίος απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 61 ετών και εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια της προς την οικογένεια του. Ο Παντελής Αθηνής διετέλεσε ποδοσφαιρικός παράγοντας αλλά και συνεργάτης της Ομοσπονδίας επί σειρά ετών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Απόλλων: Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παντελή Αθηνή, ο οποίος απεβίωσε σήμερα Τετάρτη (21/02). Ο κύριος Παντελής Αθηνής υπηρέτησε με αφοσίωση στο παρελθόν την αγαπημένη μας ομάδα, σε δύσκολους οικονομικά και αγωνιστικά καιρούς. Δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.

ΕΑΚ: Έφυγε αναπάντεχα ο Παντελής Αθηνής, φίλος της ΕΑΚ. Μετά από μάχη που έδωσε να κρατηθεί στη ζωή έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο, έφυγε σήμερα ο Παντελής Αθηνής σε ηλικία 62 χρόνων. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ στην Αθήνα, μετά από επεισόδιο ανευρύσματος στον εγκέφαλο, το οποίο επεσυνέβη στη Λευκωσία την Κυριακή 28 Ιανουαρίου. Γνωστός επιχειρηματίας με πολύ καλές σχέσεις με τα ΜΜΕ ως ιδρυτής και διευθυντής του πρακτορείου τύπου Κρόνος, κοινωνικός και αθλητικός παράγοντας ξεχώριζε για το ήθος του χαρακτήρα του και για τα φιλανθρωπικά του αισθήματα, στήριζε και την ΕΑΚ επί σειρά ετών. Η ΕΑΚ εκφράζει τη θλίψη της για τον πρόωρο και αναπάντεχο θάνατο του και τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ