aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Ο Παναγιώτου πιστεύω θα σώσει τον Άρη»

«Ο Παναγιώτου πιστεύω θα σώσει τον Άρη»

Στον Active (107.4 & 102.5) μίλησε ο τιμ μάνατζερ του Άρη, Τόνι Αντωνίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην βαθμολογική θέση του Άρη και στην αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. «Παρόλο που ήταν ανεβασμένη η ομάδα τον τελευταίο καιρό, θεωρήσαμε πως έπρεπε να γίνει αλλαγή διότι πρέπει να αλλάξει η ψυχολογία και στα επόμενα πέντε παιχνίδια να μαζέψουμε πολλούς βαθμούς», είπε για το «διαζύγιο» με τον Γιάννη Χριστόπουλο και την έλευση του Νίκου Παναγιώτου.

Για τη δήλωση του Χριστόπουλου μετά την ήττα με τον Απόλλωνα, που έκανε λόγο ότι «αν συνεχίσουμε με αυτές τις εμφανίσεις, ο Άρης δε θα κινδυνέψει» και το γεγονός πως δεν υπήρχαν σημάδια πως θα έφευγε απάντησε: «Ίσως η δήλωση να λέχθηκε λόγω φόρτισης. Οι βαθμοί δείχνουν πως κινδυνεύουμε εξ ου και οι εξελίξεις που έγιναν».

Για τον νέο προπονητή είπε: «Ο Νίκος Παναγιώτου είναι έμπειρος προπονητής και πολύ καλός. Ανάλαβε τον Άρη σε δύσκολη στιγμή. Παρακολουθεί την ομάδα μας, θα φέρει κάτι θετικό και πιστεύω θα σώσει τον Άρη. Εκτός από την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας πρέπει να κυνηγούμε και βαθμούς. Θα τα δώσουμε όλα για θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Εθνικό Άχνας. Βλέπουμε και τους γύρω μας. Πιστεύω πως και οι τέσσερις παίκτες που ήρθαν βοήθησαν την ομάδα και θα την βοηθήσουν ακόμα περισσότερο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ