aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Με τα λουριά σφιγμένα…

Απόλλων: Με τα λουριά σφιγμένα…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η αντεπίθεση καλά κρατεί για τον Απόλλωνα. Πήρε εφτά βαθμούς σε τρία παιχνίδια (με Ένωση, ΑΠΟΕΛ και Δόξα) και ετοιμάζεται να δώσει συνέχεια με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα την Κυριακή. Για να ελπίζει πως θα πλησιάσει και άλλο στην πρώτη θέση θα πρέπει να σφίξουν και άλλο τα λουριά οι ποδοσφαιριστές για να κερδίσουν και άλλα παιχνίδια.

Το ματς που ακολουθεί είναι σημαντικό, γιατί με νέα νίκη θα αναρριχηθεί πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και με τα ντέρμπι που έχουν να δώσουν άλλες ομάδες (Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ – Ανόρθωση) είναι λογικό να βρεθούν πιο κοντά στις ομάδες της τετράδας. Ενόψει του αγώνα της Κυριακής ο Σωφρόνης Αυγουστή θα έχει στη διάθεσή του τον Φώτη Παπουλή, που έμεινε εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τη Δόξα, λόγω καρτών.

Ο προπονητής του Απόλλωνα είδε με ικανοποίηση να επανέρχεται στις καλές εμφανίσεις ο Φακούντο Περέιρα και να πετυχαίνει μάλιστα και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης της περασμένης Δευτέρας. Ο Αργεντινός μέσος ήταν βελτιωμένος σε σύγκριση με τις εμφανίσεις του στα παιχνίδια με την Ένωση και τον ΑΠΟΕΛ.

Καλά πήγε και ο Εστέβαν Σατσέτι, ο οποίος θύμισε παλιές καλές εμφανίσεις του. Και με τον έμπειρο μέσο σε καλή κατάσταση ο Απόλλων μπορεί να είναι πιο δυνατός στη συνέχεια. Θα είναι θετικό για τους κυανόλευκους να ανεβάσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές την απόδοσή τους, ειδικά τώρα που ακολουθεί μια σειρά κρίσιμων παιχνιδιών με Νέα Σαλαμίνα, ΑΕΚ και Ανόρθωση. Και οι τρεις αγώνες θα διεξαχθούν στο Τσίρειο, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι του 2019 ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει την Πάφος FC εκτός έδρας, ενώ στο πρώτο ματς του 2020 θα φιλοξενήσει την Ομόνοια.

Πρόκειται για πέντε στη σειρά παιχνίδια, τα οποία σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσουν την πορεία της ομάδας. Προς το παρόν, η προσοχή είναι στο παιχνίδι της Κυριακής, εκεί όπου ο μοναδικός στόχος θα είναι η νίκη. Η Νέα Σαλαμίνα έχει τους ίδιους βαθμούς με τον Απόλλωνα (14) και είναι απαραίτητο ο Απόλλων να κερδίσει για να μην κυνηγάει και τους ερυθρόλευκους στη μάχη για διάκριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ