aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Πλάνο χωρίς Γκοντάλ, αλλά με Αντωνίου και Αβραάμ

ΑΕΛ: Πλάνο χωρίς Γκοντάλ, αλλά με Αντωνίου και Αβραάμ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά και τη σημερινή τελευταία προπόνηση θα αποφασίσει ο Ντούσαν Κέρκεζ, ποιους ποδοσφαιριστές και με ποιο σχήμα θα παρατάξει την ομάδα του στο αυριανό παιχνίδι με την Πάφος FC. H απουσία του Γκοντάλ υποχρεώνει τον προπονητή της ΑΕΛ να σκεφτεί και κάτι διαφορετικό πέραν από το 3-5-2. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να ξεκινήσει ο Ράσο από την αρχή και να είναι δίπλα από τους Γκαζτανιάγα και Α. Τεϊσέιρα. Δύο Κύπριοι, ο Μ. Αντωνίου και ο Αβραάμ, θα πάρουν τις δύο θέσεις στα άκρα. Από εκεί και πέρα, είναι κάπως ξεκάθαρη η κατάσταση, καθώς οι Μεντόγιεβιτς, Ζντραφκόσκι, Γκαζαριάν, Κάρλος και Χουράδο θα πάρουν τις υπόλοιπες θέσεις.

Η ΑΕΛ θα κυνηγήσει τη νίκη με όλες τις δυνάμεις της, για να φτάσει σε άλλο ένα τρίποντο που θα την εδραιώσει στις ψηλές θέσεις και θα της δώσει και άλλη δυναμική για τη συνέχεια. Οι δύο τελευταίες εμφανίσεις, με τον Απόλλωνα και την ΑΕΚ, έχουν κατά κάποιο τρόπο «σκεπάσει» την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα, όμως απαιτείται συνέπεια και συγκέντρωση με κάθε αντίπαλο και η παφιακή ομάδα έχει αποδείξει πως διαθέτει αξιόλογες μονάδες, οι οποίες θα χρειαστούν προσοχή.

Οι περσινοί κυπελλούχοι θα προσέξουν την άμυνά τους, αλλά από εκεί και πέρα οι μέσοι καλούνται να κουβαλήσου την μπάλα στους επιθετικούς, για να έλθουν και τα γκολ. Ο Μεντόγιεβιτς έχει δέσει πλέον με την υπόλοιπη ομάδα, ο Ζντραφκόσκι ανεβάζει την απόδοσή του, ενώ ο Γκαζαριάν βελτιώνεται και γίνεται όλο και πιο αποδοτικός. Ο Αρμένιος παρουσιάζεται ανεβασμένος και οι φίλοι της ομάδας της Λεμεσού περιμένουν και τη δική του «έκρηξη».

Για την ΑΕΛ είναι όρος απαράβατος και το έχει κάνει ξεκάθαρο στους ποδοσφαιριστές του ο Ντούσαν Κέρκεζ, πως θα πρέπει να τα δίνουν όλα και να μην επιτρέπουν σε κανέναν αντίπαλο να τους «κλέβει» βαθμούς στο Τσίρειο.

Δεν έχουν την υποστήριξη των φιλάθλων, όπως παλιά, όμως με αυτούς που έχουν στο πλευρό τους, οι ποδοσφαιριστές έχουν μια πολύ έντονη σχέση. Και όπως αποδεικνύεται, οι ποδοσφαιριστές τα δίνουν όλα και για τον κόσμο, για όσους πιστούς είναι δίπλα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ