aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΞέρει πού θα την χτυπήσει

Ξέρει πού θα την χτυπήσει

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αποφασισμένοι για την πρόκριση θα μπουν απόψε στο αεροπλάνο οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, με προορισμό τη Δανία. Η αποστολή των κυπελλούχων θα φθάσει τα μεσάνυκτα στη μικρή πόλη Χέρνινγκ, εκεί όπου την Πέμπτη θα  αντιμετωπίσουν τη Μίντιλαντ.

Ο Απόλλων με ασπίδα το 3-2 του πρώτου αγώνα, θέλει με οποιονδήποτε τρόπο να φτάσει στον στόχο της πρόκρισης και να γράψει άλλη μία χρυσή σελίδα στην ευρωπαϊκή του πορεία. Οι κυανόλευκοι είναι προετοιμασμένοι για όσα θα συναντήσουν στην έδρα των αντιπάλων τους. Είναι όμως έμπειροι, πιο έμπειροι από τη Μίντιλαντ και πιστεύουν πως θα καταφέρουν να υλοποιήσουν τον στόχο τους. Ο Σωφρόνης Αυγουστή, γνωρίζει τώρα πιο καλά την αντίπαλό του, ξέρει πού και πώς θα κτυπήσει για να φτάσει η ομάδα του σε μια δεύτερη νίκη.

Οι κυανόλευκοι βολεύονται με ισοπαλία, όμως δεν θα «καθίσουν» πίσω  για να περιμένουν τους Δανούς. Το πλάνο του Απόλλωνα, όπως το ανέλυσε και χθες στο Κολόσσι ο Κύπριος τεχνικός, είναι να κτυπήσουν το παιχνίδι, εξασφαλίζοντας το διπλό. Θα ξεκινήσει με τους Σκέμπρι, Μαγκλίτσα, Ντα Σίλβα και πιθανό με Ζελάγια από την αρχή. Η τακτική θα είναι πίεση ψηλά και επιθέσεις από όλες τις πλευρές. Η ομάδα της Λεμεσού διαθέτει τις λύσεις και τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές για κερδίσει ξανά τη Μίντιλαντ. Το μυαλό όλων είναι στον επαναληπτικό, καθώς εξασφαλίζοντας  το ποθητό αποτέλεσμα, θα κερδίσουν πολλά και ο σύλλογος και οι ποδοσφαιριστές.

Ο στόχος είναι οι όμιλοι του Γιουρόπα Λιγκ που θα τους φέρει χρήμα και δόξα. Ο τεχνικός του Απόλλωνα θα προπονήσει και σήμερα την ομάδα του στο Κολόσσι, πριν η αποστολή αναχωρήσει για τη Δανία. Θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει πάνω στην τακτική που θα εφαρμόσει. Πέραν από τον τρόπο με τον οποίο θα επιτεθεί, ο Αυγουστή δουλεύει στο μυαλό του και τον τρόπο με τον οποίο θα σταματήσει τον Αλεξάντερ Σόρλοφ, ο οποίος στην Κύπρο σημείωσε τα δύο γκολ της Μίντιλαντ, ενώ ήταν και ο σκόρερ στην προχθεσινή νίκη της ομάδας του με 2-0 επί της Οντένσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ