aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν είμαι απογοητευμένος, έχω την άποψη μου για την κόκκινη στον Μιλάνοφ»

«Δεν είμαι απογοητευμένος, έχω την άποψη μου για την κόκκινη στον Μιλάνοφ»

Δυσαρεστημένος από την τροπή που πήρε ο αγώνας και την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ (3-0) ήταν στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Λέφσκι, Πέταρ Χούμπτσεφ. Παρ’ όλα αυτά ο Χούμπτσεφ υπογράμμισε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει για το καλύτερο στην Σόφια.

Αρχικά ανέφερε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και τα πήγαμε αρκετά καλά. Δεν είδα καθαρά την φάση της κόκκινης κάρτας, έχω την άποψη μου αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Δεν δημιούργησε προβλήματα στην ομάδα, θα μιλήσω μαζί του. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, κάναμε και δύο ευκαιρίες που μπορούσαμε να σκοράραμε. Δεν μπορείς να πεις κάτι στα σίγουρα γιατί μείναμε με δέκα παίκτες. Μπορούμε να μάθουμε από αυτά».

Για το αν έχει η ομάδα του πιθανότητες πρόκρισης: «Θα είναι δύσκολος ο αγώνας στην Σόφια, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο με όποιους παίκτες έχω».

Για τον επαναληπτικό: «Μίλησα με τα παιδιά. Δεν μπορώ να ανεβάσω την απόδοση των παιδιών γιατί είναι στην αρχή της σεζόν, γιατί θα έχουμε προβλήματα στην συνέχεια. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για τις αλλαγές: «Ήταν για να προστατεύσω τους παίκτες μου».

Για το αν είναι απογοητευμένος: «Δεν είμαι απογοητευμένος, δεν είπαμε ότι θα μπούμε στους ομίλους. Δουλεύουμε κάθε μέρα βήμα βήμα και προσπαθούμε για το καλύτερο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ