aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δένει» Ναϊνγκολάν η Ρόμα

«Δένει» Ναϊνγκολάν η Ρόμα

Να «σωπάσει» τις αγγλικές σειρήνες που τριβελίζουν τα αυτιά του Ράτζα Ναϊνγκολάν επιθυμεί η Ρόμα, η οποία σύμφωνα με την «Corriere della Sera» έχει προτείνει αναπροσαρμογή στις αποδοχές του Βέλγου χαφ, ανεβάζοντας τις από τα 3 εκατ. συν μπόνους στα 4 εκατ. ευρώ ετησίως.

Οι Ρωμαίοι δεν θέλουν μετά τον Μίραλεμ Πιάνιτς να χάσουν και άλλο σταρ (πόσο μάλλον έναν ακόμα κομβικό παίκτη από τη μεσαία γραμμή), η πρώτη συνάντηση με τον εκπρόσωπό του έχει ήδη γίνει, με τα ιταλικά Μέσα να επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον της Τσέλσι, να ξεκαθαρίζουν ωστόσο πως ουδέποτε έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση από τους «μπλε».

Παράλληλα, στο στόχαστρο του συλλόγου βρίσκεται ο συμπαίκτης του Ράτζα στην εθνική Βελγίου, Άξελ Βίτσελ (είχε συνεργαστεί με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι στη Ζενίτ, τον θέλουν επίσης Στόουκ και Έβερτον), ο οποίος μίλησε στο «walfoot.be» και παραδέχθηκε πως «η Ρόμα είναι ένας καλός μελλοντικός προορισμός, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν υπάρχει καμία συμφωνία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ