aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠιο κοντά από ποτέ στην «Κυρία» ο Άλβες!

Πιο κοντά από ποτέ στην «Κυρία» ο Άλβες!

Έντονες ήταν οι διεργασίες καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, οι οποίες κορυφώθηκαν απόψε στην προσπάθεια για απόκτηση επιθετικού στην Ανόρθωση.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η Ανόρθωση βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Αντρέ Άλβες, αφού τόσο η ομάδα της Αμμοχώστου, όσο και η ΑΕΚ, έβαλαν νερό στο κρασί τους και τα βρήκαν. Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν αύριο κατά την τελευταία μέρα των μεταγραφών με τις ενδείξεις όμως να είναι αυτή την φορά θετικές και να οδηγούν τον Βραζιλιάνο επιθετικό στην Ανόρθωση.

Επίσης, βάσει συμφωνίας ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Άλβες δεν θα αγωνιστεί εναντίον της ΑΕΚ ομάδας στο επόμενο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, όποιο κι αν είναι αυτό.

Μετά το… ναυάγιο με τον Λίβιου Αντάλ, στόχος είναι η ενίσχυση της ομάδας και στα «φτερά» της επίθεσης, στην προσπάθεια που κάνει για να ανέβει επίπεδο και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ