aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠηλακούτας: «Κάναμε το καθήκον μας, κάποιοι άλλοι όχι…»

Πηλακούτας: «Κάναμε το καθήκον μας, κάποιοι άλλοι όχι…»

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, μετά τη νίκη επί του Ερμή για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Η «Κυρία» βρίσκεται εκτός εξάδας για πρώτη φορά στην Ιστορία της και ο εκ. Τύπου αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνά η ομάδα.

Αναλυτικά: «Κάναμε το καθήκον μας, κάποιοι άλλοι δεν το έκαναν και μείναμε εκτός εξάδας. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία και το προσωπικό που εργάζεται στο “Αντώνης Καράς”. Οι συνθήκες δεν ήταν καλές, όμως κατάφεραν να κερδίσουν το παιχνίδι. Πραγματικά τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Αξίζαμε να είμαστε στην πρώτη εξάδα, σε σχέση με όσα δώσαμε από αγωνιστικής πλευράς. Είναι κρίμα για τους ποδοσφαιριστές και την προσπάθεια που γίνεται. Από αύριο εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Δεν μπορώ να πω πολλά. Θα ακολουθήσουν δύσκολες μέρες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ