aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κλείνει το deal!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά από ένα χρόνο απουσίας ο Μάριος Νικολάου επιστρέφει και συνεχίζει την καριέρα του στην ΑΕΛ. Απομένουν τα διαδικαστικά θέματα για ν’ ανακοινωθεί η απόκτησή του, καθώς ο διεθνής μέσος έμεινε ελεύθερος από την Ίντερ Τουρκού. Η είδηση για την προδιαγραφόμενη επιστροφή του έμπειρου μέσου, όπως ήταν αναμενόμενο, έφερε ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου γνωρίζει τις δυνατότητες του Νικολάου και μπορεί να στηριχθεί πάνω του, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στη δημιουργία ιδανικού κλίματος στα αποδυτήρια. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2012 φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ενώ πριν την αποχώρηση, είχε σηκώσει και το τρόπαιο του Σούπερ Καπ.

Η εβδομάδα, πάντως, που διανύουμε είναι σημαντική για την ΑΕΛ, καθώς αναμένονται αρκετές ανακοινώσεις. Με το τέλος Μαΐου, τα συμβόλαια κάποιων ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν τους γαλαζοκιτρίνους ολοκληρώνονται και τότε θα πέσουν οι υπογραφές για να ανήκουν και τυπικά στον σύλλογο της Λεμεσού.

Υπάρχουν κάποια προσύμφωνα, όπως αυτά των Αλί Σαβάν και Πέδρο Μπενγκί, ζεστό ενδιαφέρον υπάρχει για τον Ισπανό μέσο Μιγκέλ Μπεντόγια, ενώ στον Γάλλο τερματοφύλακα Ρομέν Σαλίν, οι γαλαζοκίτρινοι έχουν υποβάλει πρόταση για συνεργασία και πιθανόν μέχρι αύριο να ξεκαθαρίσει το θέμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ