aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στην Αθήνα ο Κουτσοκούμνης

Ωρα… αλλαγών για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον εκπρόσωπο της FIFA, Κωστάκη Κουτσοκούμνη να φτάνει στην Αθήνα στις 8 Ιουνίου.

Ο Κύπριος παράγοντας θα βρίσκεται τις προσεχείς ημέρες στην Ελλάδα και ζήτησε ήδη από την ΕΠΟ να του προγραμματίσει τρία ραντεβού. Συγκεκριμένα με την πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας, Γλυκερία-Λουίζα Ιωαννίδου, με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων Δημήτρη Σκουτέρη και με τη νομική υπηρεσία της ομοσπονδίας, όπως αναφέρει η «Live Sport».

Σε ό,τι αφορά την πρώτη, έχει επιμεληθεί την εναρμόνιση του κανονισμού Δεοντολογίας με αυτόν της FIFA, ενώ πρόσθεσε και κάποιες διατάξεις που θα διευκολύνουν το έργο των μελών της επιτροπής στην οποία είναι πρόεδρος.

Σε περίπτωση που η παγκόσμια ομοσπονδία δώσει το “οκ” για τις τροποποιήσεις του Κανονισμού Δεοντολογίας, τότε άμεσα θα κληθούν σε απολογία τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» κι έχουν άμεσα ή έμμεση σχέση με την ΕΠΟ.

Ο λόγος για τους Προύντζο, Παπακωνσταντίνου, Παπανικολάου, αλλά και τους τρεις διαιτητές, Σπάθα, Γιάχο, Δημητρόπουλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ