aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠεντάρα με «οδοστρωτήρα» τον Μπάρμπαρο!

Πεντάρα με «οδοστρωτήρα» τον Μπάρμπαρο!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με νίκη αποχαιρέτησε τα «σαλόνια» της Α’ κατηγορίας η Καρμιώτισσα η οποία διέσυρε με 5-1 τον Άρη στο ΓΣΖ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπάρμπαρο ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ. Ο Αργεντινός ακραίος επιθετικός ήταν «οδοστρωτήρας», αφού ό,τι έκανε στο παιχνίδι του έβγαινε.

Οι γηπεδούχοι έκλεισαν μία πολύ δύσκολη σεζόν μαζεύοντας συνολικά 37 βαθμούς οι οποίοι όμως δεν ήταν αρκετοί για να διατηρήσουν τον σύλλογο στην κατηγορία, μιας και πέφτει καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με τη Δόξα.

Στο ξεκίνημα του, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τον Άρη να έχει κάπως καλύτερη κυκλοφορία. Ένα ξέσπασμα όμως της Καρμιώτισσας μέσα σε ένα τρίλεπτο ήταν αρκετό για να της δώσει προβάδισμα με δυο τέρματα και να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα. Στο 25΄ ο Μπάρμπαρο πέρασε την μπάλα πάνω από το σώμα του Γκολζ και άνοιξε το σκορ, ενώ στο 27΄ ο Πάντος πλάσαρε ιδανικά για να δώσει προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του σε ένα κρίσιμο τρίλεπτο του ματς.

Ο Άρης έχασε τεράστια ευκαιρία στο 34΄ να απαντήσει όταν ο Ντραγκόγεβιτς έσωσε τις προσπάθειες των Γιούσεφ και Μαραγκουδάκη. Στην επανάληψη ο Μπάρμπαρο έδειξε την μεγάλη του κλάση όταν στο 50ο λεπτό πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με σουτ εκτός περιοχής, ενώ στο 61΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 4-0.

Το ματς δεν τελείωσε εκεί μιας και οι δυο ομάδες κέρδισαν από ένα πέναλτι για να διαμορφώσουν το τελικό 5-1. Αρχικά ο Μάρτινς μείωσε σε 4-1 στο 70΄ και ο Πάντος έκανε το τελικό 5-1 στο 78΄. Η Καρμιώτισσα ήταν πάρα πολύ αποτελεσματική και κατάφερε να έχει εξαιρετικά ποσοστό ευστοχίας στις επιθετικές της προσπάθειες.

Είχε όμως και ένα εξαιρετικό Μπάρμπαρο ο οποίος έκανε πάρτι απέναντι στην άμυνα του Άρη και με το χατ-τρικ έφθασε τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα. Τεράστια η απογοήτευση των ποδοσφαιριστών και των λιγοστών φίλων της Καρμιώτισσας για τον υποβιβασμό, καθώς θεωρούσαν ότι η ομάδα τους άξιζε να παραμείνει στην κατηγορία.

Καρμιώτισσα (Λιάσος Λουκά): Ντραγκόγεβιτς, Σάλιακας (Σταύρου 46΄), Βοσκανιάν (Γουήλερ 83΄), Όστοϊτς, Λογκόμπε, Κυριάκου, Χριστοφή, Δημητρίου, Αρότσα, Μπάρμπαρο (Πιέρη74΄), Πάντος

Άρης (Νικόλας Μαρτίδης): Γκολζ, Μασώνος (Γκερέρο 62΄), Βέλνα, Άλβαρεθ (Χριστοδούλου 68΄), Παχίπης, Φράγκος (Παναγή 52΄), Γιούσεφ, Μάρτινς, Ράντου, Μαραγκουδάκης, Γκονσάλες.

Σκόρερ: Μπάρμπαρο (25΄, 50΄, 61΄), Πάντος (27΄,78΄ π.) / Μάρτινς (70΄ π.).

Κίτρινες: Βέλνα (18΄), Όστοϊτς (32΄), Βοσκανιάν (80΄).

Αποβολές: -/-.

Θεατές: 80.

Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος.

Α’ Βοηθός: Καλησπέρας Νίκος.

Β’ Βοηθός: Εγγλέζου Νίκος.

4ος: Τράττου Λεόντιος.

Παρατηρητής: Ξάνθου Ανδρέας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ