aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜοράις: Θυμήθηκε τα παλιά…

Μοράις: Θυμήθηκε τα παλιά…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Όπως στο παιχνίδι με την ΑΕΛ έτσι και στο προχθεσινό με τη Νέα Σαλαμίνα, ο Νούνο Μοράις πήρε εντολές από τον προπονητή του να αγωνισθεί στην αμυντική γραμμή. Στο ματς του Τσιρείου πήρε θέση δίπλα από τους Μερκή, Καρλάο και στον αγώνα του ΓΣΠ είχε ως στηρίγματα τους Βούρο, Μερκή. Ο έμπειρος Πορτογάλος είχε σε αδρές γραμμές καλή παρουσία, δίνοντας τις λύσεις ένεκα των απουσιών.

Κάλυψε πολύ καλά τη θέση του και μάλιστα, όποτε του δινόταν η ευκαιρία δεν δίστασε να ανέβει και να συνδράμει στην καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Για τον Μοράις, ασφαλώς, δεν είναι μία θέση άγνωστη. Όταν ήλθε στην Κύπρο, υπενθυμίζουμε, έπαιζε στο κέντρο της άμυνας και ακολούθως μονιμοποιήθηκε στην «καρδιά» του κέντρου. Άσε που όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ, χρησιμοποιήθηκε ως στόπερ όταν η ομάδα ξέμενε από επιλογές στη συγκεκριμένη θέση.

Ασφαλώς, υπάρχουν και αυτοί που λένε πως  χαραμίζεται στην άμυνα αφού η ομάδα χάνει από τη δυναμική της στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Μοράις, πάτησε τα 33 του χρόνια, οπότε κάποια μέρα θα «σιγήσει» αγωνιστικά και ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να μάθει και χωρίς την παρουσία του, όποτε και εάν αυτό συμβεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ