aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠρώτο σπριντ για το Nicosia Waterpolo Cup 2018

Πρώτο σπριντ για το Nicosia Waterpolo Cup 2018

Μεγάλες υδατοσφαιρικές στιγμές είναι έτοιμο να φιλοξενήσει το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λευκωσίας, αφού το δεύτερο Nicosia Waterpolo Cup αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή. Η αναβαθμισμένη φετινή διοργάνωση θα φιλοξενήσει μία επιπλέον ομάδα σε σχέση με πέρσι, δημιουργώντας ένα τουρνουά στο οποίο θα αγωνιστούν έξι ομάδες.

Ο διοργανωτής ΑΠΟΕΛ, ο Ερυθρός Αστέρας, η Beograd Βελιγραδίου, η ASA Tel Aviv, η Navigator Λετονίας-Μολδαβίας και η Εθνική Κύπρου ετοιμάζονται να προσφέρουν πολλές συγκινήσεις σε όλους όσοι θα βρεθούν στο Κολυμβητήριο Λευκωσίας το τριήμερο για να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το άθλημα της υδατοσφαίρισης αναπτύσσεται συνεχώς και ραγδαία στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια. Το Nicosia Waterpolo Cup, το οποίο φιλοδοξεί να καταστεί θεσμός, είναι μία διοργάνωση η οποία προσελκύει όλο και περισσότερες υδατοσφαιρικές ομάδες από το εξωτερικό, τοποθετώντας την Κύπρο στον ευρωπαϊκό χάρτη της υδατοσφαίρισης.

Οι εμπειρίες που κερδίζουν οι Κύπριοι υδατοσφαιριστές αγωνιζόμενοι απέναντι σε επαγγελματίες και πανευρωπαϊκούς πρωταθλητές, όπως αυτοί του Ερυθρού Αστέρα, είναι πολύ σημαντικές τόσο για τους ίδιους, όσο και για την κυπριακή υδατοσφαίριση γενικότερα.

Οι αγώνες μεταξύ των έξι ομάδων που θα συμμετέχουν στο Nicosia Waterpolo Cup 2018, θα διεξαχθούν στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λευκωσίας.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΣΗΜΕΡΑ: Εθνική Κύπρου – Μπέογκραντ (20:00), ΑΠΟΕΛ – Ερυθρός Αστέρας (21:30).

ΑΥΡΙΟ: Μπέογκραντ – Ερυθρός Αστέρας (11:00), ΑΠΟΕΛ – ASA Τελ-Αβίβ (12:30), Εθνκή Κύπρου – Ερυθρός Αστέρας (14:30), Ναβίγκατορ – ΑΠΟΕΛ (18:00), ASA Τελ-Αβίβ – Μπέογκραντ (19:30), Εθνική Κύπρου – Ναβίγκατορ (21:00).

ΜΕΘΑΥΡΙΟ: ASA Τελ-Αβίβ – Ναβίγκατορ (9:00), ΑΠΟΕΛ – Μπέογκραντ (10:30), Ναβίγκατορ – Ερυθρός Αστέρας (12:00), Ναβίγκατορ – Μπέογκραντ (16:35), Ερυθρός Αστέρας – ASA Τελ-Αβίβ (18:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ