aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΒρήκε τον προπονητή των τίτλων ο Τορναρίτης και ζητά €30.000 από 1866 άτομα!

Βρήκε τον προπονητή των τίτλων ο Τορναρίτης και ζητά €30.000 από 1866 άτομα!

Προπονητή που θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό στους τίτλους αναζητεί ο Χριστόφορος Τορναρίτης για την αντικατάσταση του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο των μαυροπράσινων. Μάλιστα, με ανάρτησή του σε οπαδικό γκρουπ της ομάδας δηλώνει ότι τον εντόπισε, αλλά υπάρχει οικονομικό πρόβλημα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ο ισχυρός παράγοντας του Ολυμπιακού καλεί τους 1866 ακόλουθους της συγκεκριμένης σελίδας να συνεισφέρουν οικονομικά ώστε να βρεθεί το ποσό των 30.000 ευρώ και να… κλείσει η δουλειά.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Νομίζω πως βρήκα τον προπονητή που θα μας πάρει φέτος στην Ευρώπη και του χρόνου να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Το πρόβλημα είναι το οικονομικό. Αν όλοι εσείς, 1866 άτομα, μπορείτε να μαζέψετε το ποσό των 30.000 ευρώ μέχρι απόψε ή αύριο το πρωί η δουλειά προχωρά. Θα αρχίσω άμεσα να λέω ότι δεν είμαι μόνος μου και αβοήθητος όπως ήμουν για μια ολόκληρη ζωή για όσους με γνωρίζουν καλά. Αναμένω με αγάπη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ