aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ: Η Αστυνομία σε (ψευδό) δίλημμα

ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ: Η Αστυνομία σε (ψευδό) δίλημμα

Έχουμε ένα γεμάτο δεκαήμερο μέχρι τον «τελικό» του πρωταθλήματος, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου. Κανένας, όμως, δεν μπορεί να αφαιρέσει από τους μονομάχους να διεκδικήσουν κάτι… καλύτερο στις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα. Και βάζουν την Αστυνομία σε (ψευδο)δίλημμα.

«Γιατί οι οπαδοί μας να μην γεμίσουν κι ένα (μεγάλο) μέρος στο βόρειο πέταλο, την εξέδρα των φιλοξενούμενων;», σκέφτηκαν οι διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ κι έκαναν σχετική επιστολή στην Αστυνομία. Έχουν, μάλιστα, και πλάνο ασφαλείας για την προστασία των 50 οπαδών που δικαιούται η ΑΕΚ.

Οι Λαρνακείς, όμως, έχουν έτοιμη την απάντηση. Όχι μόνο απορρίπτουν την πρόταση του ΑΠΟΕΛ, αλλά επειδή είναι ένας «τελικός» υποβάλλουν αίτημα να πάρουν το 10% των εισιτηρίων (για τη βόρεια κερκίδα) που αντιστοιχεί στη συνολική χωρητικότητα του ΓΣΠ. Κάπου κοντά στα 2.200 εισιτήρια. Γενικώς, κάτι σαν τα παιχνίδια εντυπώσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ