aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣεραφείμ: «Είμαστε στην έκτη, παραμένω προπονητής του Ολυμπιακού

Σεραφείμ: «Είμαστε στην έκτη, παραμένω προπονητής του Ολυμπιακού

Δίκαιο χαρακτήρισε το ισόπαλο 1-1 με τη Δόξα ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ. Ο Κύπριος προπονητής ανέφερε ότι δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση για τις μετεγγραφές που θα γίνουν, ενώ σε ερώτηση εάν στηρίζεται από τη διοίκηση του Ολυμπιακού επεσήμανε ότι από την στιγμή που βρίσκεται για έκτο παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας είναι προπονητής του Ολυμπιακού και όχι υπηρεσιακός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα και σε συνδυασμό με τα πολλά προβλήματα που είχαμε λόγω του κορωνοιού έκανε το έργο μας πιο δύσκολο. Θεωρώ ότι στη τελική το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς ευκαιρίες. Μπορώ να πω ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά δεν καταφέραμε να φτιάξουμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο. Προσπαθήσαμε με τις αλλαγές που έγιναν να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι και να κερδίσουμε. Κερδίσαμε το πέναλτι, ισοφαρίσαμε αλλά δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Ελπίζω να επιστρέψουν πίσω οι ποδοσφαιριστές που ήταν σε καραντίνα για να έχουμε περισσότερες λύσεις για τα επόμενα παιχνίδια».

Εάν λήφθηκαν αποφάσεις για τις μετεγγραφές που θα γίνου, είπε: «Δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση για το οτιδήποτε. Μετά τα Χριστούγεννα αν υπάρξει οτιδήποτε θα ενημερωθείτε».

Αν στηρίζεται από τη διοίκηση, απάντησε: «Ένας προπονητής παραμένει υπηρεσιακός για τέσσερεις αγωνιστικές. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην έκτη και από τη στιγμή που η διοίκηση δεν έκανε την οποιαδήποτε κίνηση παραμένω ο προπονητής του Ολυμπιακού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ