aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ViralΑπίθανο γκολ με γυριστό από τη γωνία της περιοχής απ' τον Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)

Απίθανο γκολ με γυριστό από τη γωνία της περιοχής απ’ τον Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε προβάδισμα στην Αλ Νασρ απέναντι στην Αλ Καλίτζ με πολύ εντυπωσιακό τρόπο!

Το βράδυ της Τετάρτης (01/05), η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο αντιμετώπισε την Αλ Καλίτζ στον ημιτελικό του King’s Cup στο στάδιο «Al Awwal».

Με τη συμπλήρωση 16 λεπτών στο ρολόι, ο CR7 βρέθηκε με την μπάλα στην κατοχή του, ακριβώς στο όριο της μεγάλης περιοχής μετά από λάθος του τερματοφύλακα της Αλ Καλίτζ. Παρότι ήταν με την πλάτη του στο τέρμα, ο Πορτογάλος σταρ δοκίμασε ένα εξαιρετικό γυριστό αριστερό βολέ στέλνοντας την μπάλα στην εστία κι «ανάγκασε» τους χρήστες των social media να τού υποκλιθούν.

Ο Σαντιό Μανέ στη συνέχεια διπλασίασε το προβάδισμα της Αλ Νασρ στο 37ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι, ενώ λίγο πριν την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού και πάλι ο Κριστιάνο βρήκε δίχτυα για το 3-0 της ομάδας του. Το γκολ της τιμής για την Αλ Καλίτζ πέτυχε στο 82′ ο Αλ Τοράις.

Ο CR7 βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα τη σεζόν 23/24, έχοντας πετύχει 37 γκολ και μοιράσει 12 ασίστ σε 39 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

 

ΠΗΓΗ:gazzetta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ