aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακό: Στα χνάρια της περσινής σεζόν

Ολυμπιακό: Στα χνάρια της περσινής σεζόν

Όπως ξεκίνησε την περσινή σεζόν, ένα περίπου έτσι άρχισε και την τρέχουσα ο Ολυμπιακός. Πέρσι, μετά από τρεις αγωνιστικές, είχε μαζέψει 3 βαθμούς σε ισάριθμες αγωνιστικές. Είχε κερδίσει το Παραλίμνι εκτός έδρας με 2-1 και ηττήθηκε απέναντι σε ΑΕΛ, Δόξα με 1-2. Είχε πετύχει 4 γκολ και είχε μαζέψει την μπάλα από το πλεκτό του μία φορά περισσότερη.

Φέτος, μετρά 1 βαθμό περισσότερο, δηλαδή 4. Κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ (1-0), εξήλθε ισόπαλος με την ΑΕΛ (1-1) και ηττήθηκε από τον Αρη (1-2). Πέτυχε 3 τέρματα και δέχθηκε ισάριθμα. Πρόκειται για συγκομιδή που δεν είναι άσχημη, φτάνει οι μαυροπράσινοι να ανεβάσουν περισσότερο στροφές στη συνέχεια και κυρίως, να παρουσιαστούν πολύ πιο αποτελεσματικοί στην άμυνα.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής έχουν δύσκολη αποστολή καθώς θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την ΑΕΚ (27/9). Ο Ολυμπιακός, υπενθυμίζουμε, δεν έχει υποχρεώσεις για την πρώτη φάση του κυπέλλου, κάτι που επιτρέπει στον Γιώργο Πετράκη να προετοιμάσει καλύτερα την ομάδα του ενόψει της επικείμενης εξόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ