aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΔοκιμαστικά με την ευχή της διοίκησης

Δοκιμαστικά με την ευχή της διοίκησης

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Εντός των ημερών θα αφιχθούν οι Αιγύπτιοι Μουσταφά Μπασάμ Γουαλίντ (δεξιός μπακ) και Μαχμούντ Σουανκί (ανασταλτικός μέσος), οι οποίοι θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία της Νέας Σαλαμίνας.

Αμφότεροι ανήκουν στη Λιρς και θα περάσουν από το μικροσκόπιο του Εουτζέν Νεαγκόε (φωτό). Η διοίκηση έχει κάθε λόγο να τους ευχηθεί καλή τύχη στα δοκιμαστικά, καθώς σε περίπτωση δανεισμού τους θα συνδυαστεί το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Και αυτό καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να προστεθούν στο έμψυχο δυναμικό δίχως να επιβαρυνθεί ιδιαιτέρως το ταμείο των ερυθρολεύκων. Οι δύο «Φαραώ» δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν από τον Έρικ βαν Μέιρ. Έτσι η Λιρς δεν θα χάσει τίποτα αν τους βρει ομάδα η οποία θα τους προσφέρει την ευκαιρία να αποκομίσουν εμπειρίες.

Οι δύο σύλλογοι συζητούν το ενδεχόμενο να τεθεί ο εξής όρος στη συμφωνία: να πληρώνονται από τους Βέλγους και αν συμπληρώσουν αριθμό συμμετοχών που θα συμφωνηθεί, να καταβάλει και ένα ποσό η Νέα Σαλαμίνα.

Τον λόγο βεβαίως έχει πρωτίστως ο Ρουμάνος προπονητής, ο οποίος θα αξιολογήσει κατά πόσο έχουν θέση στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας της Αμμοχώστου. Κυρίως ενδιαφέρεται για την απόκτηση ρεζέρβας στο δεξί άκρο της άμυνας και ευελπιστεί ότι ο Μουσταφά Μπασάμ Γουαλίντ θα πληροί τις προδιαγραφές.

Για τον Μαχμούντ Σουανκί, πάντως, έχει συλλέξει περισσότερες πληροφορίες ο Μάκης Παπαϊωάννου, ο οποίος έκανε τις επαφές με τη Λιρς. Η πρώτη εντύπωση του τεχνικού διευθυντή των ερυθρολεύκων για τον Αιγύπτιο μέσο είναι θετική και μένει να διαπιστώσει το ίδιο ο Νεαγκόε στα δοκιμαστικά.

Από μεθαύριο στην Κυπερούντα

Οι προπονήσεις της Νέας Σαλαμίνας θα συνεχιστούν στο Μενεού μέχρι αύριο. Μεθαύριο, η αποστολή θα μεταφερθεί στην Κυπερούντα, όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία μέχρι τις 30 Ιουλίου. Στο χωριό της Πιτσιλιάς θα διεξαχθούν φιλικοί με τον Ερμή (26/7) και την ΑΕΖ (30/7).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ