aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧ. Πουλλαΐδης: «Έχω πικρία και κάποτε θα φανεί η αλήθεια - Θα στηρίξω την προσπάθεια»

Χ. Πουλλαΐδης: «Έχω πικρία και κάποτε θα φανεί η αλήθεια – Θα στηρίξω την προσπάθεια»

Ο μεγαλομέτοχος της Ανόρθωσης, Χρίστος Πουλλαΐδης, θα είναι δίπλα στην προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη αναφορικά με τα διοικητικά της Εταιρείας. Αυτό τόνισε στη σημερινή Γενική Συνέλευση.

Επίσης, ανέφερε ότι θα στηρίξει την προσπάθεια για τα κριτήρια με ένα σεβαστό ποσό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αν δεν συνεργαστούν εταιρεία και σωματείο τίποτα δεν μπορούμε να πετύχουμε. Ευχαριστώ την διοικούσα επιτροπή για την δουλειά που έκανε αυτές τις 10 μέρες. Πρέπει να στηρίξουμε αυτούς που θέλουν να αναλάβουν, πρώτος εγώ θα είμαι δίπλα τους.

Παρόλη την πικρία που νιώθω δεν είναι ώρα για πικρίες και πληγές του παρελθόντος, πρέπει να προχωρήσουμε και κανένας δεν είναι πάνω από την Ανόρθωση. Το μέγεθος αυτής της ομάδας είναι μεγάλο και πρέπει να αναλογιστούμε που θέλουμε να πάμε γιατί 12 χρόνια έδωσα τα πάντα. Έχω πικρία και κάποτε θα φανεί η αλήθεια… Δεν με ενδιαφέρει τα 20 εκατομμύρια που έβαλα, αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι με έβγαλαν άχρηστο. Πάντα όμως με τα λάθη μου έκανα τα πάντα για το καλό της  Ανόρθωσης.

Δεν θα αναμιχθώ ξανά με το κυπριακό ποδόσφαιρο ούτε να διοικήσω, δεν κάνω για αυτό. Αύριο θα καταθέσω ένα σεβαστό ποσό για τα κριτήρια. Πρέπει να ενωθούμε γιατί μόνο έτσι μπορούμε. Δεν μπορούμε να λέμε ψέματα αν θέλουμε να πάμε στην επόμενη μέρα και ο κόσμος πρέπει να ξέρει την αλήθεια. Πρέπει να δούμε πρώτα ποιες είναι οι ανάγκες μας, όχι μόνο στα οικονομικά ζητήματα αλλά και σε δομές – ρόλους. Να καθορίσουμε τους στόχους μας, θέλουμε επιβίωση, σταθερότητα, επιτυχία και αναγνώριση. Οι Μαχητές εξέπληξαν με την κίνησή τους για την εξόφληση του γηπέδου. Πρώτος τους συγχαίρω εγώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ