aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Ψηλό το εμπόδιο, αλλά πάει για να ψάξει το «διπλό»

Εθνικός: Ψηλό το εμπόδιο, αλλά πάει για να ψάξει το «διπλό»

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά και την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου επί της Ένωσης, ο Εθνικός πάει στο Τσείριο για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ. Η ομάδα της Άχνας θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες συνεχίζοντας την αντεπίθεση για σωτηρία της. Εάν κερδίσει την ΑΕΛ θα κάνει αποφασιστικό βήμα.

Η αποστολή είναι πάρα πολύ δύσκολη και αυτό το αντιλαμβάνονται πλήρως τόσο ο προπονητής Αντρέι Ράζριτς όσο και οι ποδοσφαιριστές. Όμως, παρουσιάζονται αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να «δραπετεύσουν» από τη Λεμεσό με το τρίποντο. Ο Ράζριτς είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες του πως για να έχει αξία η νίκη επί του Ολυμπιακού θα πρέπει να κερδίσουν και την ΑΕΛ. Ο Σλοβένος τεχνικός φαίνεται ότι θα αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Ζάκπα και θα κληθεί ο Θωμάς Ιωάννου να καλύψει τη θέση του αριστερού εξτρέμ. Θα επανέλθουν στην ενδεκάδα οι Πηλέας και Χουντόμπιακ. Εκτός θα είναι και πάλι ο τραυματίας Βοϊτσκόφσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ