aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: «Προσγειωμένοι συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά»

Εθνικός: «Προσγειωμένοι συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά»

Προσγείωση και σκληρή δουλειά, για να κερδίσουν και την Πάφος FC, ζήτησε από τους παίκτες του ο Νταβίντ Μπαντία μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ομόνοιας. Ο Ισπανός τεχνικός του Εθνικού, που πανηγύρισε τη δεύτερή του νίκη στο κυπριακό πρωτάθλημα, μεταξύ άλλων είπε στους ποδοσφαιριστές του: «Συγχαρητήρια σε όλους για την πολύ μεγάλη νίκη. Είμαι περήφανος για εσάς. Όμως, ήταν απλώς μια νίκη. Μένουμε προσγειωμένοι και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά για να κερδίσουμε και την Πάφο».

Ο Μπαντία, που πανηγύρισε με την ψυχή του την τεράστια νίκη επί της Ομόνοιας, έβλεπε την ομάδα του να βγάζει υγεία στα τελευταία παιχνίδια και έλεγε τις προηγούμενες ημέρες σε στενό του συνεργάτη ότι θα πανηγυρίσει νίκη επί μεγάλης ομάδας. Και η… βόμβα έσκασε τη Δευτέρα στο ΓΣΠ.

Στο Δασάκι υπάρχει ικανοποίηση για τη δουλειά του Μπαντία. Ακόμη και όταν υπήρχαν διαδοχικές ήττες έβλεπαν ότι ο Ισπανός προπονητής είναι ικανός να αλλάξει την κατάσταση και αυτό έγινε. Βέβαια, ο Εθνικός εξακολουθεί να είναι σε δυσμενή θέση και είναι γι’ αυτό που ο Μπαντία την επόμενη του αγώνα με την Ομόνοια ζήτησε από όλους να προσγειωθούν.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με την Πάφος FC. Δύσκολο παιχνίδι, αλλά ο Εθνικός θέλει μόνο νίκη.
Νίκος Μουλαζίμης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ