aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΤην έπαθε στο φινάλε ο Ερμής

Την έπαθε στο φινάλε ο Ερμής

Άλλη μια καλή εμφάνιση κόντρα σε ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο πραγματοποίησε ο Ερμής, ο οποίος δεν μπόρεσε αυτή τη φορά να πάρει βαθμολογικό κέρδος. Πολλές φορές στην φετινή περίοδο οι «φτεροπόδαροι» πήραν βαθμό ή βαθμούς στα τελευταία στάδια των αγώνων τους, όμως αυτή τη φορά κόντρα στην ΑΕΛ οι… ρόλοι αντιστράφηκαν και ήταν αυτοί που δέχθηκαν το γκολ στο φινάλε και δεν απέφυγαν την ήττα.

Το θετικό για τον Ερμή είναι ότι έδειξε και πάλι πως διαθέτει αρκετή ποιότητα στο ρόστερ του, ειδικά με την εμφάνισή του στο δεύτερο ημίχρονο όταν έφτιαξε κλασικές ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα. Πιο χαρακτηριστική φάση αυτή στο 58′, όταν ο Ρομό με διπλή απόκρουση είπε «όχι» στους Ντα Σίλβα και Ντε Μέλο.

Πλέον, οι Αραδιππιώτες βλέπουν τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το πρόγραμμά τους είναι δύσκολο, αφού την επόμενη αγωνιστική θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Ομόνοια και ακολούθως τον ΑΠΟΕΛ.

Στόχος είναι το κέρδος και στα δύο παιχνίδια. Όσον αφορά στα αγωνιστικά, υπάρχουν κάποιες απουσίες, όπως αυτή του Ντα Σίλβα, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ αμφίβολος είναι ο Νικόλας Αλεξίου, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την ΑΕΛ.

Μέσα από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα διαφανεί αν ο νεαρός Κύπριος επιθετικός θα τεθεί στη διάθεση του Νίκου Παναγιώτου, ο οποίος άρχισε ήδη να καταστρώνει τα πλάνα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ