aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΤέλος στο μαρτύριο με το μυαλό στο μέλλον

Τέλος στο μαρτύριο με το μυαλό στο μέλλον

ΑΕΛ και Καρμιώτισσα αναμετρώνται στο «Αλφαμέγα» (19:00, Cytavision1) σε άλλο ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι τον τελευταίο καιρό. Παρήγορο και για τις δύο ομάδες, το γεγονός ότι είναι το τελευταίο της σεζόν. Χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο, γαλαζοκίτρινοι και πορτοκαλί, θα θελήσουν να κλείσουν ευχάριστα την αγωνιστική περίοδο, αφού σκέφτονται ήδη την επόμενη και δουλεύουν σ’ αυτήν. Ήδη στην ΑΕΛ ήλθαν σε συμφωνία με τον Παναγιώτη Γιάννου, που θα αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή για να χτίσει την ομάδα της νέας περιόδου, ενώ στην Καρμιώτισσα είναι σε καλό δρόμο οι ενέργειες για επενδυτή.

Δίνεται άλλη μια ευκαιρία στους προπονητές να δώσουν χρόνο συμμετοχής και σε κάποιους νεαρούς, αλλά και σε ποδοσφαιριστές που θεωρούνται «εφεδρείες». Αναμένεται να γίνει παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητα, παίζοντας ελεύθερα και ψάχνοντας τα γκολ. Είναι το τελευταίο της σεζόν και παρόλο που δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο, είναι και το γόητρο. Η ΑΕΛ είναι αήττητη με δύο νίκες και μια ισοπαλία απέναντι στην Καρμιώτισσα και θα επιδιώξει τρίτη επιτυχία, ενώ η ομάδα των Πολεμιδιών θα θελήσει να πανηγυρίσει για πρώτη φορά φέτος απέναντι στους γαλαζοκίτρινους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ