aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠροβάδισμα Στυλιανού για την εστία

Προβάδισμα Στυλιανού για την εστία

Δίλημμα φαίνεται να προκύπτει στον Ερμή αναφορικά με τη θέση κάτω από τα δοκάρια ενόψει του αγώνα με την Αναγέννηση Δερύνειας. Και αυτό διότι ο Βιτάουτας Τσερνάουσκας, ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα τις τελευταίες μέρες, δεν δείχνει να είναι 100% έτοιμος και ο Νίκος Παναγιώτου το σκέφτεται κατά πόσο θα του δώσει φανέλα βασικού.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν είναι πολύ πιθανόν ο Δημήτρης Στυλιανού να διατηρήσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα και ο Λιθουανός τερματοφύλακας να μείνει στον πάγκο. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν λογικά σήμερα, όταν και ο Κύπριος τεχνικός θα πάρει τις αποφάσεις του για την ενδεκάδα.

Εκτός δράσης του σημαντικού αγώνα με αντίπαλο την Αναγέννηση θα είναι ο τιμωρημένος Μασίνουα και ο τραυματίας Άλμπα. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές υπολογίζονται κανονικά και οι «φτεροπόδαροι» καταστρώνουν τα πλάνα τους για να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς.

Όλοι στην αραδιππιώτικη ομάδα θεωρούν την αναμέτρηση με τη Δερύνεια πολύ σημαντική μιας και αν έρθει το νικηφόρο αποτέλεσμα θα δώσει ώθηση σε όλους για ανάλογη συνέχεια. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό, η τεχνική ηγεσία δούλεψε τις αδυναμίες της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα έρθει το τρίποντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ