aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Κόβει κεφάλια» ο Λούκας Φανιέρος!

«Κόβει κεφάλια» ο Λούκας Φανιέρος!

Η απρόσμενη ισοπαλία, όπως εξελίχθηκε στο παιχνίδι με αντίπαλο την Αναγέννηση, για τον Ερμή είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο έχει προκαλέσει αναστάτωση στα ενδότερα του συλλόγου. Ο Λούκας Φανιέρος είναι αποφασισμένος να πάρει αποφάσεις που θα βοηθήσουν την ομάδα να παρουσιάσει τη σταθερότητα που της λείπει. Μάλιστα πραγματοποιήθηκε και έκτακτη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου και πάρθηκαν αποφάσεις.

«Μετά τον αγώνα και το ατυχές αποτέλεσμα αναμένονται σοβαρές εξελίξεις. Σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα που θα έθετε σοβαρές βάσεις για υλοποίηση των στόχων ολόκληρης χρονιάς, δεν καταφέραμε να σταθούμε στο ύψος μας», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι «φτεροπόδαροι».

Και προσθέτουν: «Γι’ αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να συνέλθει εκτάκτως για να μελετήσει το όλο θέμα και ειδικά τους λόγους και τον τρόπο που η ομάδα μας φάνηκε αδύνατη και δυσκολεύτηκε να καταβάλει τον αντίπαλο αλλά και να κρατήσει το σοβαρό προβάδισμα που είχαμε. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις, θα κριθούν και ανάλογα θα δεχθούν τις επιπτώσεις που επιβάλλει το βάρος και η τιμή της φανέλας του Ερμή Αραδίππου, μη αποκλειομένων και των αποδεσμεύσεων».

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι βαθμοί που χάθηκαν από την Αναγέννηση και η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας στα τελευταία στάδια του αγώνα δεν πέρασαν απαρατήρητα από τη διοίκηση. Πιθανόν να έχουμε αρκετές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, ενώ οι Αραδιππιώτες είναι σε επαφές με ποδοσφαιριστές για σημαντική ενίσχυση.

Ήδη, εκτός πλάνων έχει τεθεί ο Μιγκέλ Άλμπα που θα αποχωρήσει άμεσα, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και άλλες αποχωρήσεις που δεν αφορούν μόνο ποδοσφαιριστές. Φημολογείται ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του Αγκάγιεφ της Ομόνοιας, όμως υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που εξετάζονται από τον Ερμή για να μετακομίσουν στην Αραδίππου.

Επίσης, ο τεχνικός διευθυντής του Ερμή, Σκεύος Χρίστου, αποχώρησε «για προσωπικούς λόγους», όπως δήλωσε ο ίδιος. Το σωματείο ευχαρίστησε τον Σκεύο για τις πολύτιμες και αφιλοκερδείς υπηρεσίες που πρόσφερε και του ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στα μελλοντικά του σχέδια. Νεότερες εξελίξεις αναμένονται πολύ σύντομα, καθώς ο Φανιέρος θέλει εδώ και τώρα αλλαγές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ