aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΚακή εικόνα παικτών και απουσίες

Κακή εικόνα παικτών και απουσίες

Όσα προβλήματα κι αν έχει ο Ερμής, τα πέντε γκολ στην έδρα του, από τη Δόξα που παλεύει να σωθεί, είναι ένα πολύ βαρύ σκορ ήττας. Ένα αποτέλεσμα το οποίο καλούνται να διαγράψουν από τη μνήμη τους οι «φτεροπόδαροι», όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό.

Σημαντικό ρόλο στην αρνητική έκβαση, για την ομάδα της Αραδίππου, αυτής της αναμέτρησης, έπαιξαν οι πολλές απουσίες. Η απάθεια πολλών ποδοσφαιριστών όμως και η κακή τους εικόνα δεν δικαιολογούνται.

Η τελευταία φορά που ο Ερμής δέχθηκε πέντε γκολ ήταν στην πρεμιέρα της περσινής σεζόν, πάλι στην έδρα του αλλά απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Πέρασαν από τότε 20 μήνες και ο εφιάλτης της πεντάρας επέστρεψε για τον Ερμή.

Ο Κορμπεράν, αυτό που έχει να κάνει τη δεδομένη στιγμή είναι να βγάλει από το μυαλό των παικτών του τη βαριά ήττα και την εμφάνιση. Να τους ωθήσει να προσπαθήσουν να επιστρέψουν το συντομότερο στις επιτυχίες. Το καλύτερο φάρμακο τη δεδομένη στιγμή είναι η ηρεμία και η άμεση επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα.

Οι Μαρτίνιουκ, Ψάλτης και Κέζος έχουν τεθεί εκ νέου στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού. Κάποιοι εξ αυτών αναμένεται ότι θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με την Καρμιώτισσα. Είναι δεδομένο ότι η τεχνική ηγεσία θα κάνει αλλαγές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ