aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΗ δικαίωση του Νίκου Παναγιώτου

Η δικαίωση του Νίκου Παναγιώτου

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Δεν έδειξε να… χαλιέται ο Ερμής με την ισοπαλία που απέσπασε από τον ΑΠΟΕΛ (1-1) και ταυτόχρονα έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του για να πετύχει τον στόχο του, που είναι η διατήρησή του στο πρώτο γκρουπ.

Οι Αραδιππιώτες έβγαλαν με θετικό απολογισμό το δύσκολο πρόγραμμα που είχαν κόντρα σε ομάδες της εξάδας και τώρα θα αντιμετωπίσουν αντιπάλους που θεωρητικά είναι κατώτερου βεληνεκούς.

Δικαιολογημένα λοιπόν μετά το τέλος τους ματς με τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας ο προπονητής των «φτεροπόδαρων» Νίκος Παναγιώτου ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του αλλά και από το αποτέλεσμα.

Παράλληλα όμως ένιωθε και δικαιωμένος για την επιλογή του να δώσει φανέλα βασικού -για πρώτη φορά φέτος- στον Έντουαρντ Μασίνουα. Ο επιθετικός από τη Ζιμπάμπουε, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, πέτυχε το γκολ που ουσιαστικά επέτρεψε στον Ερμή να διεκδικήσει το βαθμολογικό κέρδος από το ματς.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής φαίνεται πως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, στον οποίο αφιέρωσε τόσο το προχθεσινό τέρμα του όσο και το προηγούμενο κόντρα στην Ομόνοια.

Όσον αφορά στο παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην ουραγό Αναγέννηση Δερύνειας στο «Τάσος Μάρκου», χαρακτηρίζεται πολύ σημαντικό για τους μαυροκόκκινους, αφού με νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων (σ.σ. οι τρεις ομάδες που βρίσκονται πιο κάτω στη βαθμολογία παίζουν με τις τρεις πρώτες της κατάταξης) θα εδραιώσουν τη θέση τους στην εξάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ