aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΓια νέα αρχή και το κέρδος

Για νέα αρχή και το κέρδος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό και να διεκδικήσει ό,τι πιο σπουδαίο μπορεί απέναντι στην Ανόρθωση είναι ο Ερμής. Οι «φτεροπόδαροι» γνωρίζουν ότι είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, όμως αυτό δεν τους αποτρέπει από το να κάνουν όνειρα και να έχουν φιλοδοξίες. Στόχος είναι μία καλή εμφάνιση και το βαθμολογικό κέρδος απέναντι στην αήττητη Ανόρθωση που έδειξε ότι δύσκολα χάνει.

Στο ντεμπούτο του ο Γκόραν Μιλόγεβιτς θέλει να δει έναν διαφορετικό Ερμή, το ίδιο και η διοίκηση του Λούκα Φανιέρου. Γι’ αυτό κάποιες αλλαγές αναμένεται να γίνουν στο αρχικό σχήμα μιας και ο Σέρβος τεχνικός έχει και κάποια προβλήματα. Εκτός είναι οι Ψάλτης και Γεωργιάδης που είναι τραυματίες, αλλά και ο Πατσέκο που είναι τιμωρημένος. Θέση στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Σανδραβέλης μετά από ένα μήνα και κάτι.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αραμπατζής, αριστερά στην άμυνα ο Τσίνα ή ο Νταμσέφσκι, δεξιά ο Σανδραβέλης και κεντρικοί αμυντικοί οι Ιμερέκοφ και Χριστοφή. Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να κινούνται οι Φρίμπονγκ, Μαρτίνιουκ και λίγο πιο μπροστά ο Γουίκς. Στα δυο «φτερά» θα είναι οι Εμεγκάρα και Κωνσταντίνου και στην κορυφή θα δούμε τον Τσούμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ