aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Να τριτώσει τις επιτυχίες…

Ερμής: Να τριτώσει τις επιτυχίες…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Θετικός είναι ο απολογισμός που έχει ο Ερμής στις μέχρι σήμερα αναμετρήσεις του με την Αλκή Ορόκλινη. Σε τρία ματς οι «φτεροπόδαροι» μετρούν δύο νίκες και μία ήττα. Μάλιστα, έχασαν στην πρόσφατη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, σε ένα παιχνίδι που ο Ερμής δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Στόχος των «φτεροπόδαρων» είναι να κερδίσουν ξανά την Αλκή και μάλιστα μέσα στην έδρα της και να μπορέσουν να αυξήσουν τις πιθανότητες τους να τερματίσουν στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου.

Διαβάστε επίσης: Στο κυνήγι της πρωτιάς

Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι αρκετά καλό και ο Κώστας Καϊάφας δουλεύει με τους συνεργάτες του, με στόχο να παρουσιάσουν πανέτοιμη την ομάδα. Δεν υπάρχουν οποιαδήποτε σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα. Λογικά μία με δυο αλλαγές στην ενδεκάδα θα γίνουν σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς η ομάδα δεν είχε την απόδοση που όλοι θέλουν στην Αραδίππου.

Διαβάστε επίσης: Σειρά των Αρτάβε και Μπάουμαν για ανανέωση!

Στα μετεγγραφικά δεν υπάρχει κάτι νεότερο, αν και η τεχνική ηγεσία με τη διοίκηση συνεχίζουν να εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και με το τέλος της σεζόν πιθανό να καταλήξουν και να υπάρξουν και ανακοινώσεις. Είναι γνωστό ότι, για την ώρα η ομάδα της Αραδίππου θέλει να ενισχυθεί με αξιόλογους Κύπριους ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ