aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΣτο κυνήγι της πρωτιάς

Στο κυνήγι της πρωτιάς

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Για κάποιους τα παιχνίδια στο δεύτερο γκρουπ αποτελούν αγγαρεία. Γι’ άλλους, όμως, όπως για παράδειγμα τον Ερμή, αποτελούν ένα έξτρα κίνητρο στην προσπάθεια που κάνουν για να ανέβουν όσο πιο ψηλά γίνεται. Για τους «φτεροπόδαρους» στόχος είναι η πρωτιά στον δεύτερο όμιλο και αυτό είναι κάτι που μπορεί να μη φέρνει κάποιο έξτρα κέρδος για τον σύλλογο, όμως όλοι θέλουν να έρθει η πρώτη θέση και για λόγους πρεστίζ.

Μάλιστα, αυτό εκφράστηκε και επίσημα από την ομάδα της Αραδίππου μέσω και του facebook: «Tη Δευτέρα 16 Απριλίου και ώρα 19.00 η ομάδα μας αγωνίζεται με την Αλκή Ορόκλινη στο «Da Noi Αμμόχωστος» για την 6η αγωνιστική. Ακόμη μια δύσκολη δοκιμασία για τον Ερμή που έχει ως στόχο ακόμη μια νίκη στο 2ο γκρουπ για να κατακτήσει την πρώτη θέση!».

Ο Κώστας Καϊάφας δεν έχει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και με τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει θα παρατάξει ό,τι καλύτερο για να μπορέσει να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι δεν αποκλείεται να φέρουν την ομάδα στην πρωτιά του δεύτερου ομίλου σε περίπτωση που χάσει βαθμούς η Δόξα από τον διψασμένο Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ