aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΈδειξε χαρακτήρα!

Έδειξε χαρακτήρα!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η νίκη ήταν το ζητούμενο για τον Ερμή στην αναμέτρηση με τη Δόξα. Από τη στιγμή που τα κατάφερε η ομάδα της Αραδίππου και πήρε τους τρεις βαθμούς στο Μακάρειο, τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Όπως για παράδειγμα η εμφάνιση των φτεροπόδαρων η οποία δεν ήταν καθόλου καλή.

Οι φτεροπόδαροι δεν έδειξαν τις αρετές που μας έχουν συνηθίσει, όμως κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και αυτό λέει πολλά, δείχνει πως διαθέτουν ομάδα με χαρακτήρα. Η νίκη σε τέτοιας δυσκολίας ματς, από μια ομάδα που δεν βρέθηκε στην καλή της μέρα, μετρά πάρα πολύ.

Ο Ερμής το πέτυχε και τώρα βλέπει τη συνέχεια. Μια συνέχεια η οποία είναι εξίσου δύσκολη, αφού θα υποδεχθεί τον Εθνικό Άχνας, με στόχο και πάλι το τρίποντο. Κόντρα σε Αναγέννηση και Δόξα τα κατάφερε και τώρα θέλει να τριτώσει το καλό.

Αγωνιστικά δεν φαίνεται να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Ντα Σίλβα αποχώρησε με κράμπες από το παιχνίδι με τη Δόξα αλλά δεν δείχνει να αντιμετωπίζει κάτι το ανησυχητικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ