aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Περιμένουν σαν τρελοί να βάλουν τέλος στην κατηφόρα

Άρης: Περιμένουν σαν τρελοί να βάλουν τέλος στην κατηφόρα

Στον Άρη περιμένουν σαν τρελοί να βάλουν τέλος στην κατηφόρα που κρατάει περισσότερες από 40 ημέρες κι έχει γκρεμίσει τα μεγάλα όνειρα των φίλων του. Απομένει μόνο ο στόχος της εξασφάλισης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου κι αυτό μπορεί να κατακτηθεί υπό προϋποθέσεις. Το σίγουρο είναι ότι απατούνται δύο νίκες (επί της Πάφος FC την Κυριακή και επί της Ανόρθωσης στην τελευταία αγωνιστική) και… βλέπουμε.

Το χειρόφρενο στην κατηφόρα προϋποθέτει απαραίτητα γκολ. Κάτι που στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχουν ξεχάσει! Συμπλήρωσαν πέντε σερί ματς χωρίς γκολ, ενώ στο ίδιο διάστημα δέχθηκαν εννέα. Στη βελτίωση μπορεί να βοηθήσει και ο Βανά Άλβες, ο οποίος χθες έκλεισε τα 33 του χρόνια.

Οι ευχές της σχετικής ευχαριστήριας ανακοίνωσης απευθύνονταν στον τερματοφύλακα με τις περισσότερες αποκρούσεις (30) στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, στον καλύτερο τερματοφύλακα της Κύπρου της περιόδου 2022-23 και στον τερματοφύλακα, ο οποίος πραγματοποίησε την καλύτερη απόκρουση τις περιόδους 2021-22 και 2022-23.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ