aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΔιατηρεί ένα καλό… μαξιλαράκι

Διατηρεί ένα καλό… μαξιλαράκι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Προσπάθησε η ΑΕΖ, αλλά φάνηκε πως η αντίπαλος της ήταν καλύτερη και πιο αποφασιστική. Πριν το δεύτερο τέρμα της Ανόρθωσης, η ζακακιώτικη ομάδα είχε μια – δυο καλές ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσα, όμως δεν είχε την τύχη με το μέρος της. Η εμφάνιση, όμως, ήταν καλή και δίνει ελπίδες στο συγκρότημα του Δημήτρη Δημητρίου.

Στην παρούσα φάση οι εννέα βαθμοί αποτελούν ένα καλό… μαξιλαράκι, από τη στιγμή, που άλλες ομάδες με τους ίδιους στόχους δεν έχουν καταφέρει να ξεφύγουν. Συνεπώς, οι ελπίδες ακόμη και μετά την προχθεσινή ήττα παραμένουν ζωντανές.

Σιγά-σιγά, ο νέος προπονητής περνάει αυτά που θέλει στην ομάδα και μένει μόνο να αξιοποιηθούν σε παιχνίδια που είναι στα μέτρα της. Στους τελευταίους αγώνες, κυριαρχεί το φιλότιμο στο παιχνίδι της ΑΕΖ και με τις προσθήκες που έχουν γίνει, ελπίζουν πως θα κερδίσουν βαθμούς που θα τους επιτρέψουν να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ