aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠήρε φόρα η ΜΕΑΠ, απέκτησε Καρκώτη, επέστρεψε ο Μουλαζίμης, ανανέωσε με Μηνά

Πήρε φόρα η ΜΕΑΠ, απέκτησε Καρκώτη, επέστρεψε ο Μουλαζίμης, ανανέωσε με Μηνά

Με ιδιαίτερη χαρά η ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου Νήσου, ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Καρκώτη, την επέκταση της συνεργασίας της για ακόμα έναν χρόνο με τον Στέλιο Μηνά, ενώ επέστρεψε ο Αντώνης Μουλαζίμης!

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του αριστερού οπισθοφύλακα Γιώργου Καρκώτη.
Ο Γιώργος την περάσμενη ποδοσφαιρική περίοδο αγωνιζόταν με τα χρώματα του Χαλκάνορα Ιδαλίου και είχε μια γεμάτη σεζόν με 21 συμμετοχές. Γιώργο καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΜΕΑΠ!», αναφέρεται για τον Καρκώτη (φωτό κάτω).

Κατά την περίοδο που πέρασε, ο Στέλιος Μηνά ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής της ΜΕΑΠ σε λεπτά συμμετοχής και κατά γενική ομολογία ο πιο σταθερός της ομάδας. «Φίλε Στέλιο σου ευχόμαστε να έχεις ακόμα μια καταπληκτική περίοδο στην ομάδα μας και στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την επιστροφή μας στην Β Κατηγορία», τονίζεται.

Επίσης, ανακοινώθηκε πως μετά από έναν χρόνο και το πέρασμα του από τον Διγενή Μόρφου, επέστρεψε στη ΜΕΑΠ ο Αντώνης Μουλαζίμης. «Ο ποδοσφαιριστής ανήκε στο δυναμικό της ΜΕΑΠ την περίοδο 2017-2018 όπου πανηγυρίσαμε την άνοδο μας στην Β Κατηγορία , κάτι που προσδοκούμε και φέτος. Αντώνη καλωσόρισες πίσω στην μεγάλη οικογένεια της ΜΕΑΠ!», αναφέρεται μεταξύ άλλων!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ