aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ: Πολύς θόρυβος (και εντυπώσεις) για το τίποτα...

ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ: Πολύς θόρυβος (και εντυπώσεις) για το τίποτα…

Το ζήτημα που άνοιξαν ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, από τη μια για παρουσία οπαδών της γηπεδούχου ομάδας και στη βόρεια εξέδρα του ΓΣΠ και από την άλλη για παραχώρηση εισιτηρίων 10% της χωρητικότητας του γηπέδου, το έκλεισε η Αστυνομία. Ο θόρυβος που πήγε να δημιουργηθεί, αλλά και οι εντυπώσεις εκατέρωθεν, λογικά δεν θα έχει συνέχεια αφού η θέση της Αστυνομίας είναι ξεκάθαρη.

«Η πρακτική που ακολουθείτο μέχρι σήμερα με καλά αποτελέσματα, μετά την απόφαση της ΚΟΠ ημερομηνίας 19.1.2024 για απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας, με την παραχώρηση ξεχωριστής κερκίδας στη φιλοξενούμενη ομάδα με 50 φιλάθλους, θα πρέπει να ισχύσει και για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος».

Το τερμάτισε η Αστυνομία και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται αποκλειστικά στο αγωνιστικό, αφού το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ, στις 11 Μαΐου, θα αναδείξει και την πρωταθλήτρια ομάδα.

Κ.Κ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ