aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΕΠ: Η ενίσχυση με δύο αμυντικούς και η... παρενόχληση

ΑΠΕΠ: Η ενίσχυση με δύο αμυντικούς και η… παρενόχληση

Tην απόκτηση των Μάμα Κακουλλή και Δήμου Σωκράτους ανακοίνωσε η διοίκηση της ΑΠΕΠ, ενώ παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι δεν δέχεται από κανένα να παρενοχλεί τους παίκτες της ομάδας. Επίσης, εξέδωσε και ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν.

Αναλυτικά«Δύο νέες προσθήκες για την ομάδα μας. Συγκεκριμένα η ομάδα συμφώνησε με ακόμα 2 αμυντικούς, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την αμυντική της γραμμή. Πρόκειται για τον 24χρονο και πολλά υποσχόμενο Μάμα Κακουλλή και τον 28χρονο δυναμικό αμυντικό Δήμο Σωκράτους, που επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στην ομάδα μας. Η προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας συνεχίζεται και η επιτροπή προγραμματισμού εργάζεται σκληρά για την όσο το δυνατό καλύτερη στελέχωση της ομάδας, με νεαρούς αλλά και με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Να είναι σίγουροι οι φίλοι της ομάδας ότι τα καλύτερα έρχονται! Και μην αποκλείετε τίποτε!».

Ανακοίνωση«Το Δ.Σ. της ΑΠΕΠ θέλει να ενημερώσει τους πάντες, ότι δε δέχεται από κανένα να παρενοχλεί τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Για οποιαδήποτε πρόταση παρακαλούνται όλοι να επικοινωνούν με τη διοίκηση του σωματείου».

Eισιτήρια διαρκείας: «Το Δ.Σ. της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια διαρκείας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018. Η τιμή είναι στα 60 ευρώ. Καλούνται όλοι οι φίλοι της ομάδας όπως προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους και να στηρίξουν την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ