aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΗ επιτροπή Hat Trick της UEFA ενέκρινε την χρηματοδότηση του Αθλητικού Κέντρου Εθνικών Ομάδων

Η επιτροπή Hat Trick της UEFA ενέκρινε την χρηματοδότηση του Αθλητικού Κέντρου Εθνικών Ομάδων

Άλλο ένα βήμα για υλοποίηση του μεγάλου στόχου της ΚΟΠ, της δημιουργίας Αθλητικού Κέντρου Εθνικών Ομάδων, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 2 Απρίλιου. Η επιτροπή Hat Trick της UEFA η οποία συνεδρίασε στη Νιόν της Ελβετίας, έδρα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου UEFA, ενέκρινε την χρηματοδότηση του υπό μελέτη έργου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για δημιουργία Αθλητικού Κέντρου στον Κόρνο.

Η εξέλιξη αυτή προκύπτει λίγες μόλις μέρες μετά την έγκριση από το Υπουργικό Συμβούλιο (7 Μαρτίου 2019) της παραχώρησης της απαιτούμενης έκτασης γης που χρειάζεται για υλοποίηση του έργου αυτού. Μετά τη σημερινή εξέλιξη, η ΚΟΠ προχωρεί άμεσα στις επόμενες ενέργειες προκειμένου να προχωρήσει η δημιουργία του «Σπιτιού των Εθνικών Ομάδων».

Να σημειωθεί πως στη σημερινή συνεδρία της Επιτροπής Hat Trick της UEFA συμμετείχε και ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της Επιτροπής. Η Επιτροπή Hat Trick είναι η αρμόδια επιτροπή η οποία δημιουργήθηκε από την UEFA μέσω της οποίας λαμβάνονται οι αποφάσεις για στήριξη των Ομοσπονδιών μελών της, μέσω κυρίως της χρηματοδότησης έργων υποδομής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ